sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Normijuoksu Los Doloresissa

Tänään meitä oli neljä caffilaista juoksemassa Murcian Los Doloresin kympillä, Mikko, Jukka, Retu ja minä. Kymppi juostiin kahtena viiden kilometrin lenkkinä ja reitti oli tosi tasainen, muutama jyrkkä mutka ja yhdellä pitkällä suoralla vastatuuli vähän vaivasi. Mutta muuten voi sanoa että ihanteelliset olosuhteet ja auringonpaiste hemmottelivat juoksijoita.

Lähdin matkaan aika reippaasti, mutta siitä se vauhti sitten tasaantui ja vähitellen taantui loppua kohti. Jukka ohitti minut kahden kilometrin jälkeen ja annoin hänen mennä, koska voimia seuraamiseen ei ollut. Puolimatka meni maalikellon mukaan 20.50:een ja yritin ylläpitää samaa vauhtia toisellakin puolikkaalla, mutta väkisin se siitä putosi.

Maaliin tulin ajassa 42.26 eli aivan normijuoksu nykyisellä kunnolla. Mutxamelin aika parani kymmenisen sekuntia ja Crevillenten uudenvuodenkympin aika yli minuutilla. Sen suhteen tulos ei ollut hassumpi suoritus, vaikka vaikea näitä matkoja on suoraan verrata toisiinsa.

Maalissa oli jälleen mukavasti syötävää ja juotavaa pikkusämpylöistä olueeseen. Ja hyvinhän se maitti. Palkintojenjakoa ei tarvinnut tänään odottaa kun näimme tulokset. Caffilaiset tekivät tasaista työtä: Jukka oli paras eli 9:s M50-sarjassa ja heti perään minä 10:s ja Retu 11:a. Mikko oli omassa sarjassaan muistaakseni 10:s. Mukava juoksupäivä taas kerran.

Tulokset tullevat tähän.

Valokuvat otti Jukka Villanen.



       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti