perjantai 25. maaliskuuta 2016

Viikko kevennystä ja palautusta

Kulunut viikko on mennyt enemmän tai vähemmän Cha Amin puolimaratonista toipumisen merkeissä, mikä on tarkoittanut juoksumäärien vähentämistä. Maanantai ja keskiviikko menivät kokonaan levon puolelle ilman yhtäkään juoksuaskelta. Siitä huolimatta vielä tämänaamuinenkin juoksulenkki oli aika raskasta taaperrusta.


PT.St. Louis College Minimarathon,
Kuva: forrunnersmag.com

Kaikesta huolimatta tarkoitus olisi taas juosta ensi sunnuntaina Bangkokissa, kun juoksu tuli maksettua etukäteen jo Cha Amissa. Kysymys on PT.St. Louis College Minimarathonista, jossa matka on jälleen minulle tutumpi 10,5 km. Juoksu on Sathornin kaupunginosassa Bangkokissa. Eli jälleen yksi pyhimysjuoksu entisten perään ja jälleen opinahjossa, nyt Medical College:ssa.

Katsoessani juoksutarjontaa ensi viikonlopulle, niin vaihtoehtoja olisi ollut jälleen runsaasti. Yksi sellainen olisi ollut PTT Baiyoke Run Up International eli juoksu ylös 84-kerroksiselle rakennukselle. Olen kirjoittanut tästä juoksusta aiemmin yhdessä jutussa, joka koski ylämäkijuoksuja.

Kiinnostavuudesta huolimatta Baiyoke- juoksu täytyy jättää nytkin väliin, koska se olisi ollut luultavasti liian vaativa kisa varsinkin viikko puolimaratonin jälkeen. Mutta jätetään idea hautumaan tuleviin vuosiin.


                            PTT Baiyoke Run Up International, Kuva: runthailand.com

Mutta nyt thaihierontaan ja huomenna bussilla Bangkokiin, jälleen kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti