sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Cha Amin puolimaraton

Cha Amin juoksijoita

Saavuin Cha Amiin ajoissa lauantaina iltapäivällä saadakseni numeron juoksuun, jonka olin maksanut etukäteen internetissä. Tiedot olivat tallessa, joten sain T-paidan ja juoksunumeron sunnuntaiaamun puolimaratonille. Yksi uudistus jota en aiemmin maininnut on ajanottochip, joka on kytketty rintanumeroon. Näin se tekniikka kehittyy myös Thaimaassa.

Otin hotellihuoneen noin 500 metrin päästä juoksupaikalta, joten aamulla oli helppo saapua kisapaikalle. Heräsin jo kello kolme aamulla ja tulin juoksupaikalle noin tuntia ennen kello viiden starttia. Paikalla näin monia thaimaalaisia tuttuja, joita olen tavannut aiemmissa juoksuissa. Lämmittelin noin kolmen kilometrin verran ja tunsin olevani valmis puolimaratonin starttiin.

Bikinijuoksijoita

Juoksu meni ihan suunnitelmien mukaan noin 12 kilometriin saakka. Aloitin rauhallisesti ja yritin pitää samaa tempoa yllä ja jopa hieman vauhtia kiristäen. Puolimatkan U-käännöksessä totesin olevani 40 parhaan joukossa ja kolmas omassa sarjassani. Olin tyytyväinen ja painelin menemään entistä tarmokkaammin.

Sitten 12 kilometrin jälkeen tunsin, että takareidet jumiutuivat pahasti ja jouduin tekemään kovasti töitä pitääkseni juoksuvauhtia yllä. Aivan se ei onnistunut ja juoksijoita pääsi ohittelemaan, kun juoksu meni runnomiseksi. 18 kilometrin paikkeilla pääsin uudelleen rytmistä kiinni ja ohittelin loppumatkasta monia juoksijoita, jotka olivat aiemmin menneet ohitse.

Parhaat bikinijuoksijat

Saavuin maaliin ajassa 1.44.21. Se on huono aika, vaikka ottaa huomioon aamujuoksun, kuuman ilmanalan ja viimeisen parin kilometrin pehmeän merenrantaosuuden. Alle 1.40:n olisi pitänyt päästä edellisistä tekijöistä huolimatta. Laitan syyn täysin jumiutuneisiin takareisiin. Silti olin juoksussa kolmas ja pääsin näin pokaaleille (viisi parasta) ja rahapalkinnoille (kolme parasta). Kaksi ensimmäistä sijaa meni Thaimaahan, neljäs sija Norjaan ja viides sija Hollantiin, joten sarjani oli hyvinkin kansainvälinen.

Laitan tulokset tänne kunhan ne nettiin ilmestyvät. Alla on vielä kuva M60-sarjan kolmesta parhaasta. Kannattaa noteerata voittajan asu. Olen tavannut miehen useissa Thaimaan juoksuissa ja aina hänellä on ollut joku naamiaisasu päällä ja aina hän on ollut kärjessä. Kova mies. Kun nyt oli kyse bikini beach runista, niin tietenkin mies on bikiniasussa.

Tulokset:


                                M60-sarjan kolme parasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti