sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

PT.Saint Louis College Minimarathon

Juoksun startti- ja maalialue

Matkustin eilen Sathorniin Bangkokiin osallistuakseni PT.Saint Louis College Minimarathoniin. Menin minibussilla Victory Monumentille ja sieltä edelleen Sky Trainilla Surasakiin, joka on juoksupaikkaa lähin asema. Piipahdin juoksupaikalle vaikka minulla oli jo kaikki juoksutarvikkeet valmiina Cha Amista ostettuna. Huomasin, että samalla Saint Louisin alueella on sairaala, college eli oppilaitos ja kirkko. Medical College on sairaalan yhteydessä.

Valmistelut olivat hyvässä vauhdissa ja kyselin juoksunjärjestäjiltä sopivaa yöpymispaikkaa lähistöltä. Ohjeiden mukaan menin läheiselle poikkikadulle ja sieltä löytyikin useampia hostelleja. Ensimmäinen oli täynnä mutta viereiseen pääsin sisälle ja maksu oli edullinen 600 bahtia. Siihen kuului vielä aamiainenkin ja itse huone oli pienehkö mutta erittäin siisti.

Saint Louis kompleksin pienoispatsas

Heräsin aamulla vähän vajaa neljä ja aamutoimien jälkeen kävelin juoksupaikalle. Sinne alkoi kerääntyä vähitellen juoksijoita yllättävänkin runsaasti. Juoksun reitti kulki Sathorn Thai Roadia pitkin runsaat viisi kilometriä, jossa oli U-käännös ja samaa katua mutta toista puolta takaisin.

Jalat pelasivat yllättävän hyvin puolimaratonin jumiutumisesta huolimatta ja siitä täytyy antaa erikoiskiitos thaihierojalle, joka onnistui avaamaan paikat perjantain hieronnassa. Vireys ja energiatasot eivät kuitenkaan olleet vielä parhaat mahdolliset, mikä on ymmärrettävää puolimaratonin jälkeen.

Olin lopulta kuitenkin toinen M60-sarjassa ajalla noin 51.30. Aika osoittaa selvästi, että matka oli reilusti ylimittainen. Kilometri ennen maalia tuli vielä rankka kaatosade, mikä on aika yllättävä tähän aikaan vuodesta. No, se ei vauhtia juuri haitannut. Juoksuun täytyy olla tyytyväinen kun sijoituskin parani yhdellä viimeisiin kolmeen thaijuoksuun verrattuna.

Juoksusta ei ilmeisesti tule tuloksia nettiin, mutta jos tulee niin laitan ne tänne.


                       Tyytyväinen juoksija ja suuri palkintopokaali                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti