perjantai 11. maaliskuuta 2016

Koh Larnin saarireissu

Koh Larnin satama-alue

Tänään oli ohjelmassa vain aamujuoksu, joten päivällä jäi aikaa vierailla Pattayan edustalla olevalle Koh Larnin saarelle. Olin käynyt edellisen kerran saarella noin kolme vuotta sitten, joten oli korkea aika uudistaa reissu.

Meitä oli matkassa suomalais-thaimaalainen ryhmä, yhteensä yhdeksän henkilöä. Kokoonnuimme Balihain satamaan, josta ostimme liput saarelle lähtevään laivaan. Liput maksoivat vain 30 bahtia per henkilö, joten halpaa oli. Matka saarelle kesti vain puolisen tuntia.

Petanqueta rannalla

Pääasiallinen syy matkustaa saarelle on yleensä auringonotto ja uiminen. Merivesi on saarella vielä puhdasta, toisin kuin Pattayan ja Jomtienin rannoilla. Me kävimme pulahtamassa vedessä useamman kerran. Uintialue oli rajattu hyvin poijuilla, joten veneet ja muut moottorikulkuvälineet eivät päässeet häiritsemään uimareita.

Kavereilla oli mukana myös petanque-pallot, joten pelasimme sitä rantahietikolla. Peli on erinomainen ajanviete, joka sopii kaikenikäisille kunnosta ja taidosta riippumatta. Peli veti puoleensa muitakin kuin omaa porukkaa.

Suomi-Thaimaa-tiimi

Muutaman tunnin rantalomailun jälkeen ajoimme avolavataksilla takaisin Koh Larnin satama-alueelle ja istahdimme paikalliseen terassibaariin syömään ja nauttimaan virvokkeita.  Paikan hintataso oli yllättävän edullinen, sillä monasti saarilla hinnat tuppaavat olemaan hieman korkeampia kuin mantereella. Ruoat ja tarvikkeet on kuljetettava saarelle ja logistiikka maksaa.

Ehdimme ruokailusta kello 15.30 lähtevään laivaan ja olimme ajoissa ennen hämärää takaisin Pattayalla ja Jomtienissa. Minulla oli reissun jälkeen vielä ohjelmassa thaihieronta, jotta paikat palautuisivat kunnolla viikon harjoitusrääkistä.

Huomenna hyppään sitten Bangkokiin lähtevään bussiin osallistuakseni Suang Luang Rama IX- puiston juoksukisaan sunnuntaiaamuna. Siitä sitten enemmän kisan jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti