torstai 25. helmikuuta 2016

Pörssihärkää sarvista

SET- pörssirakennus Bangkokissa
Kuva: set.or.th

Aloin tutkia SET Bull Run:in kisapaikkaa tarkemmin ja sieltähän se selvisi SET:n tausta eli kyseessä on Thaimaan pörssi Bangkokissa, Stock Exchange of Thailand. Olen kyllä nähnyt ja mieltänyt lyhenteen aiemmin, mutta juoksun yhteydessä mielleyhtymä oli aluksi englanninkielen verbi. Ja logoakaan en heti tunnistanut. Todella mielenkiintoinen on siis ensi viikonlopun lähtö- ja maalipaikka.


SET:n logo
Kuva: en.wikipedia.org

Alkuviikon harjoitukset ovat menneet sairauden jälkeisen väsymyksen merkeissä niin että eilen piti jättää ohjelman mukainen lenkki juoksematta. Päätös oli ilmeisen oikea, sillä tänä aamuna tuntui juostessa ensi kertaa tällä viikolla siltä että voimat olisivat palautumassa. Jospa se härkä sieltä sittenkin löytyisi. Nyt täytyy saada illalla kunnon kovempi harjoitus alle ja huomenna taas tuttu saunakeikka oheisohjelmineen. Ehkä se kunto sieltä tulee esiin. Ja jos ei tule, niin tehdään sitten trendin mukainen pörssiromahdus.

Juoksureissu on mielenkiintoinen siinäkin mielessä että SET:n rakennuksen vieressä on toinenkin turistinähtävyys, Thaimaan kulttuurikeskus. Siellä täytyy pistäytyä lauantaina. Tuleepahan kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

 
                         Thailand Cultural Center, Kuva: bangkoksite.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti