perjantai 26. helmikuuta 2016

Pörssihärkä karkasi

Bull riding
Kuva: wisegeek.com

Thaimaassa sattuu ja tapahtuu. Eilen soitin SET Bull Run:in järjestäjille varmistaakseni osallistumiseni juoksuun. Onneksi soitin. Puhelimen päässä ollut mies totesi yksikantaan että juoksu on tullut täyteen jo viime vuoden puolella eikä siihen voi enää ilmoittautua. Ihmettelin että juoksukalentereissa ja juoksun omilla webbisivuilla ei ollut tästä mitään mainintaa. Mies ei vastannut siihen juuta eikä jaata.

Tämä on sitä hälläväliä- eli mai pen rai- meininkiä, joka on hyvin tyypillistä Thaimaassa. Thait elävät vain tätä hetkeä eivätkä välitä tulevasta tuon taivaallista. Suunnittelu on silloin vähän sitä sun tätä, jos sitä on ylipäätään. Hyvä puoli asiassa on, että stressiä tällaisella elämäntavalla on vaikea saada. Tarkistin juuri juoksun internet-sivut ja mitään korjausta asiaan ei ole tullut, joten reklamaationi meni kuuroille korville. Pahoin pelkään että kymmenet juoksijat matkustavat lauantaina ja sunnuntaina turhaan kisapaikalle.

Suang Luang Rama IX
Kuva: suangluangrama9.or.th

Mutta ei pidä jäädä tuleen makaamaan. Aikomuksenani on edelleen juosta Bangkokissa sunnuntaina. Nyt tähtäimessä on Suang Luang Rama IX- puisto, jossa olen kilpaillut useasti ennenkin. Juoksu on HCUAA Walk-Run, jossa olisi tuttu matka, minimaraton eli 10,5 km. Vielä en ole saanut järjestäjiä puhelimella kiinni varmistaakseni kisaa.

Raporttia tulee sitten sunnuntaina tai viimeistään maanantaina siitä mihin juoksuun lopulta olen osallistunut vai olenko jäänyt ilman kisaa.

Thaimaalaisittain, Mai Pen Rai!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti