sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Jomtien Beach

Welcome to Jomtien Beach

Thaimaahan on saavuttu ja alkujärjestelyt lähes suoritettu. Suomesta puhelimitse tehty huoneenvaraus piti kutinsa ja niin majoituin Viewtalay Condominium 1:een Jomtienissa. Olen asunut tässä kerrostalossa yhtä talvea lukuunottamatta joka kerta. Majoituspaikan hyviä puolia ovat ihanteellinen sijainti Jomtienin alkupäässä vajaan kilometrin uimarannasta, uima-allas, vieressä sijaitseva länsimainen 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva ruokakauppa, lentokenttäbussin päätepysäkki 50 metrin päässä, talon runsaat omat palvelut alakerrassa sekä tuttu kansainvälinen asukaskunta. Vuokrakaan ei päätä huimaa, kaikilla mukavuuksilla varustettu 32 neliön yksiö, hieman yli 200 euroa kuussa.

Jomtien Beach Road

Puhelimeen täytyi ostaa uusi SIM, kun edellinen SIM oli katkaistu, ehkä syystä että unohdin rekisteröidä sen viime keväänä. No, uusi SIM ei maksanut kuin 49 bahtia eli vähän yli euron, mutta numero vaihtui ja se täytyy päivittää kaikille kavereille. Kannettavan tietokoneen Internet-ratkaisu oli tällä kertaa mokkula-SIM, sillä se on huomattavasti halvempi kuin talon oma WiFi-verkko, jota olen käyttänyt aikaisemmin. Tätä juttua teen jo uusilla yhteyksillä ja ne tuntuvat pelaavan mallikkaasti.

Kävely kuvan Jomtien Beach Roadilla paljasti että juoksulenkkini perusosuus on saanut uutta päällystettä ja tehnyt kadusta hienon rantabulevardin. Työ on vielä osittain kesken, mutta jalkojen alla on nyt tasaista hyvää pintaa. Juoksu on tarkoitus aloittaa huomenna pienen levon ja hieronnan jälkeen.

It is nice to be back home again.

4 kommenttia:

 1. Terveitä kilsoja sinne "kotimaahan". Hinnat ja palvelut siellä tuntuu kohillaan olevan.

  VastaaPoista
 2. Lämpimiä juoksukkelejä sielläpäin, minä menen Torreen noin 3 kuukaudeksi.
  Siellä olisi nuo vuokrat aikalailla halvempia, kuten varmaan muukin eläminen, on vain siellä aika syrjässä Suomesta.
  Tuossa kun olen lueskellut noita urheilu kirjoja ja tuloksia, niin pari nimeä kympille ja nimi maratontilastoon löytyi,
  Saattaa net kyllä ollakkin tilastoissasi mutta noin äkkiä katsoen en nimiä hoksannut.
  Ari-Pekka Gylling 2.17.43,4 Imatra 25.05 1975
  Oiva Jussi 29.58.00 Kil 30.5 1977
  Jari Nurmisto 29.23.34 Helsinki 25.5 1982

  Tosiaan vain silleen nopeaa tilastoasi vilkaisin, noiden aikojen kohdalta.

  Hyviä kisa startteja T:olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedoista ja hyvää matkaa Torreen.

   Kympin juoksijoilla on paremmat ajat: Jari Nurmisto juoksi Toukokuun kympillä 1986 ajan 28.53,36. Se oli Martti Vainion paluujuoksu dopingskandaalin jälkeen ja olin itsekin katsomossa. Nurmisto ja Kari Kananen kävivät kovan taiston ja molemmat tekivät ennätyksensä.

   Oiva Jussi on juossut Tukholmassa 29.09.1984 ajan 29.34,16.

   Mutta Ari-Pekka Gylling on uusi nimi maraton alle 2.20-listalle. Löysin hänelle netistä vieläkin paremman ajan samalle vuodelle eli 2.17.32 Bostonin maratonilta 21.4.1975. Kova mies kun juoksi kuukautta myöhemmin Imatralla 2.17.43,4.

   Päivitin tämän 2.20-listalle. Kiitos vinkistä.

   Poista