torstai 12. marraskuuta 2015

Päiväohjelma

Thaimaan päiväohjelma on muotoutunut kymmenen vuoden aikana seuraavaksi:

06:45 Herätys
07:00 Aamujuoksu 7-11 km ja aamiainen
09:00-16.00 Kävelyä tai uintia, lukemista ja kirjoittamista, asiointia (kauppa, etc.), kevyt ruokailu, social life
16:00-18.00 Iltajuoksu 12-20 km (kevyt, TV-kova, mäki tai vetoja)
19:00-22:00 Ruokailu, social life
23:00 Nukkumaan

Gondon uima-allas

Päivässä tulee kaksi juoksuharjoitusta noin kolmena päivänä viikossa. Yksi päivä viikossa on vapaata juoksusta, yleensä perjantaina tai sunnuntaina. Silloin on ohjelmassa kuntosali, sauna ja hieronta. Jokaisen juoksuharjoituksen jälkeen teen lyhyen lihasharjoitusohjelman kämpillä, joka sisältää jalkakyykkyjä, vatsaliikkeitä ja etunojapunnerruksia.

Kävelylenkit teen hitaalla vauhdilla lähiseudulla tai Pattayalla katsellen samalla maisemia. Uinti tapahtuu gondon omalla uima-altaalla, noin 500 metrin matka kerrallaan. Aikoinaan uin meressä Jomtien Beachillä, mutta veden likaisuuden vuoksi se on jäänyt. Jos haluan uida meressä, menen Pattayan lähettyvillä olevalle Ko Larnin saarelle, jossa vesi on todella puhdasta. Sinne pääsee Pattayan satamasta turistiveneellä ja matka kestää noin kolme varttia.

Big Buddha in Buddha Hill
Kuva: thailandee.com

Juoksureittejä on neljä riippuen lenkin pituudesta. Mäkiharjoituksen teen Buddha Hillin laitamilla, jossa on paljon juoksijoita paikan rauhallisuuden takia. Pattayan kansainvälinen juoksuseura Pattaya Team tekee siellä ryhmäharjoituksia lähes päivittäin. Olen osallistunut Pattaya Teamin mukana moniin juoksutapahtumiin.

Tällä ohjelmalla mennään tänäkin talvena. Katsotaan sitten myöhemmin, mihin kuntoon on päästy. Avainasiana on kuitenkin nopeuden saaminen ja se edellyttää kyllä kovia vetoharjoituksia ja mäkijuoksuja sekä TV-kovaa. Peruskunnon pitäisi kyllä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti