keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Thaimaata odotellessa

KMUTT Minimarathon 16.05.2010,
Kuva: Juanita Magana

Ilmat kylmenevät ja mieli halajaa jo Thaimaahan, jossa olen viettänyt 3-9 kuukautta jokaikinen talvi syksystä 2005 lähtien. Näinä kymmenenä talvena olen osallistunut lukuisiin thaimaalaisiin juoksutapahtumiin, jotka ovat poikkeuksetta olleet mukavia ja mieleenpainuvia tapahtumia. Laitan tähän juttuun kolme palkintojenjakokuvaa vuodelta 2010 piristämään ja motivoimaan tulevaa matkaa.


Singha Bangkok Run, 30.05.2010
Kuva: Jog & Joy

Ensimmäinen kuva on toukokuun 16.päivältä 2010, jolloin osallistuin KMUTT-yliopiston (King Mongkut's University of Technology Thonburi) järjestämään juoksuun. Viivyin sinä vuonna Thaimaassa aina heinäkuulle saakka, koska halusin osallistua kotikaupunkini Pattayan omaan nimikkojuoksuun, Pattaya maratoniin, jossa juoksin puolimaratonin. Tämä ja toisen kuvan Singha Bangkok Run 2010 (30.05) olivat siihen hyviä valmistautumisjuoksuja.

Tulin KMUTT:n 10 kilometrin juoksussa toiseksi. Juoksussa oli runsaasti osanottajia, joten jopa 10 parasta pääsi palkintopallille. Siinä oli mukava seisoskella ainoana farangina eli ulkomaalaisena thaimaalaisten juoksijoiden joukossa. Singha Bangkok Run:in 14 kilometrin kisassa olin kolmas ja palkinnoilla jälleen. Singha on yksi Thaimaan tunnetuimmista olutmerkeistä, mutta valitettavasti olutta ei saanut juoksun jälkeen, Singha-vettä kuitenkin. Espanjan juoksut ovat siitä mukavia että olutta ei säästellä, jos sellaista on sponsoreiden puolelta tarjolla.

Näiden juoksujen lisäksi kevät 2010 sisälsi muitakin kisoja Thaimaassa, jotka palvelivat osallistumista Pattayan juoksuun. Pattaya- puolimaraton koitti sitten 18.07.2010. Lähtö tapahtui Pattaya City Hallilta ja reitti kiersi tuttuja katuja Pattayan keskustassa. Otin alun rauhallisesti, ehkä liiankin rauhallisesti, sillä lopussa oli voimia runsaasti jäljellä ja nousin viimeisillä kilometreillä juoksun kolmannelle sijalle M55-sarjassa ajalla 1.33.40. Siitä jäi mukava muisto ja kahisevaakin tuli muutamia tuhansia bahteja vaivan palkaksi. Alla kuva kisan palkintojenjaosta.

Nyt ei muuta kuin odottamaan uusia kisoja.


                         Pattayan puolimaraton 18.07.2010, Kuva: Juanita Magana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti