sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kauniston maraton

Kuva: Haapajärven Kaunisto

Valio-myrskyn jälkeiset sähkö- ja Internet-katkot ovat ohi ja pääsen vihdoin kertomaan eilisestä Kauniston maratonista Haapajärvellä. Juoksijoille oli valittavana kolme matkaa: 7 km, puolimaraton ja maraton eli sama 7 kilometrin lenkki juostiin joko kerran, kolmasti tai kuudesti. Valitsin viime vuoden tapaan 7 kilometrin matkan M50-sarjassa, jolloin pääsin suoraan vertaamaan tämänhetkistä kuntoa viimevuotiseen.

Kuva: Uimahalli

Juoksu sujui kohtalaisesti, mutta jäin viime vuoden ajastani parisenkymmentä sekuntia tuloksella 30.11. Syynä oli kovan fyysisen harjoitusjakson vaivaama nopeuden puute ja jäykkyys. Tulokseksi tuli toinen sija, kuten vuosi aiemmin. Osallistumismaksuun sisältyi bonuksena ilmaiset korvapuustikahvit ja vilvoittelu uimahallissa. Kyllä kelpasi.

Tulokset ovat tässä.

Laitan loppuun lyhyen videopätkän puolimaratonin palkintojenjaosta, jossa miesten yleisen sarjan kolme parasta saavat palkintonsa: 1. Risto Uusivirta (keskellä) 1.15.10, 2. Anssi Koirikivi 1.17.27 ja 3. Ravinder Kohtaniemi 1.19.33.