keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Suunnitelmat muuttuvat

Kuva: Torreviejan kotikatu vuosi sitten

Aikomuksenani oli mennä syksyksi Espanjaan viime vuoden tapaan. Aikaistin matkan jo lokakuulle ja rupesin etsimään lentoja ja majoitusta. Sitten alkoi ylläreitä tulla niin että matka näyttää nyt epätodennäköiseltä. Norwegianin halpalennot Alicanteen eivät olleetkaan halpoja lokakuussa. Jo menolennosta saa pulittaa 300-400 euroa ja menopaluulipusta 400-500 euroa. Ei mitään halpaa. Hinnat ovat kovia, koska lokakuu on syyslomasesonki ja matkailijoita riittää.

Lennot halpenevat marraskuun alussa, jolloin meno tippuu tietyille päiville jo alle 100 euron ja menopaluukin alle 200 euron. Se kelpaisi jo meikäläisellekin ja aloin etsiä majoitusta 4-6 viikolle, jolle matka nyt lyheni kun Thaimaahan pitäisi päästä joulukuussa. Siitä syntyi uusi ongelma. Vuokratarjonta oli heikkoa yksiöistä, joka riittää yksinäiselle matkailijalle. Niitä ei juuri ollut ja hinnat olivat lähes kaksioiden luokkaa. Näyttää siltä että Torreviejan vuokra-asuntomarkkinat keskittyvät 2-4 huoneen lukaaleihin. Kahdelle hengelle tai ryhmälle ne sopivat vallan mainiosti, mutta ei yhdelle hengelle.

Nyt näyttää vahvasti siltä että lennänkin jo marraskuun alussa Thaimaahan kuukautta ennen ajateltua aikataulua. Thaimaassa yksiöistä ei ole pulaa ja vuokrat ovat halpoja.

Syyskuu tuli tänään päätökseen. Juoksukilometrejä kertyi hieman yli 300 kilometriä. Se on tyydyttävä suoritus fyysisen työn ohessa. Viikonloppuna olisi aikomus testata kuntoa ja kisata seuraavan kerran.    

2 kommenttia:

  1. Harmi juttu...olis ollu mukava tappailla ja viimekertasia muistella....no titta tuo mitä puhuit. Terveitä kilsoja ja aikoja!

    VastaaPoista
  2. Siis "totta" eikä "titta"...oli ruottalainen näppis päällä...

    VastaaPoista