maanantai 10. elokuuta 2015

Cooper yllätti

Suojalinnan urheilukentän etukaarre

Tänään suuntasin auton nokan kohti Pudasjärveä tarkoituksenani juosta Cooperin testi. Juoksin saman juoksun viime vuonna samassa paikassa ja nyt oli aikomus katsoa onko tämän päivän kunto huonompi vai parempi kuin edellisessä testijuoksussa, jolloin tulos oli 2940 metriä.

Juoksun piti alkaa illalla kello 20.00. Hyvissä ajoin tulin Suojalinnan urheilukentälle ja aloin verrytellä. Ihmettelin, kun kentällä oli virolaisia remonttimiehiä kunnostamassa kentän päällystettä. Vähän ennen starttia minulle selvisi että tällä kentällä ei ainakaan juosta mitään Cooperin testiä. Cooper oli yllättänyt meikäläisen, kuten Henry tässä itse Cassius Clayn, sittemmin Muhammad Ali, miesten ensimmäisessä kohtaamisessa vuonna 1963. No, Cassius toipui järkytyksestä ja voitti lopulta teknillisellä tyrmäyksellä kehätuomarin keskeyttäessä ottelun. En aio olla Clayta pahempi, vaan rynnistän leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä.

Verryttelyn jälkeen paikalle tuli paikallinen jalkapallomies, joka kertoi, että Cooperin testi todennäköisesti juostaan toisella paikalla paikkakuntaa. Minua se ei enää auttanut ja tyydyin kohtalooni.

Seuraava juoksu on jo tällä viikolla. Periksi ei anneta.

 
                               Remontin suojatut katsomot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti