lauantai 23. toukokuuta 2015

Sairasteluviikko

Sairasteluksihan se meni kuluva viikko. Se alkoi kuumeilulla ja muuttui nuhaksi ja köhäksi. Eli kunnon kevätflunssa oli kyseessä. Tätä minulle on sattunut ennenkin Thaimaasta palatessa, viimeksi parisen vuotta sitten. Lämpötilat ja bakteerikannat ovat erilaisia ja vielä kun menee itsensä vilustuttamaan, niin seuraukset ovat arvattavissa.

Eilen pääsin sitten takaisin baanalle. Kyllä tuntui hyvältä taas juoksu, vaikkei se aivan helppoa ollutkaan. Yksi plussa viikon levosta oli, vasemmassa polvessa ei tuntunut kipua, ainakaan vielä. Aurinkoisesta säästä huolimatta pukeuduin lenkille kahdella pitkähihaisella juoksupuserolla ja pipolla. Ja eivät ne liikaa olleet. sen verran viileä oli tuuli, vaikka suojainen metsäreitti oli kyseessä. Toivottavasti lämpötilat tästä vähitellen nousevat kesäisiin lukemiin.

Juoksukalenteriakin on täytynyt rukata olosuhteita vastaavaksi. Viikonlopuksi aiottu Porvoon juoksu jää nyt väliin ja seuraava juoksu juostaan joko toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa. Kisan alle täytyy saada viikon, parin ehyt harjoittelujakso.

Näillä mennään taas. Pääasia on, että juoksu taas onnistuu ja maisemat vaihtuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti