keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Thaimaan tapahtumia

Pelaajia Pratumnakin rannalla

Lentomatka Thaimaahan sujui ongelmitta Qatar Airwaysillä Dohan kautta Bangkokiin. Minua vähän pelotti Dohan lyhyt vaihtoaika, noin tunti. Onneksi Helsingistä lähtenyt kone oli aikataulussa ja siirto jatkolennolle Bangokiin kävi kätevästi turvatarkastuksineen. Lentokenttä oli selkeä ja lähtöportti löytyi kivuttomasti.

Thaimaan päässä ensimmäisiä tehtäviä oli vastaanottaa varattu huone maanantai-iltana Viewtalay 1:sen kerrostalosta. Vuokraemäntä oli tehnyt tehtävänsä ja kotiutuminen oli nopea. Seuraavana päivänä oli vuorossa rahojen vaihto ja talletus pankkiin sekä Internet-yhteyksien osto ja puhelimen prepaid-SIMin lataus. Kävi niin kuin monesti aiemmin, Thai-SIM ei ollut enää hengissä, vaan jouduin ostamaan uuden. Kallistahan se ei ollut, mutta numero vaihtui ja sen joutuu nyt informoimaan kaikille tutuille. Operaattorina minulla on ollut DTAC ja sen SIM vanhenee suhteellisen nopeasti ilman uudelleenlatauksia.

Tänään alkoivat harrastukset kun vuorossa oli petankki. Petankkiryhmämme entinen pelipaikka Dongtan Beachilla on kovien myllerrysten kohteena, kun rantatietä uusitaan. Niinpä kokoonnuimme ensimmäiseen kisatapahtumaan uudelle pelipaikalle Pratumnakin Beachille. Pelaajia oli avauksessa yhdeksän henkeä ja pelasimme alkusarjan kahdessa ryhmässä, joista molemmista kaksi parasta pääsi jatkopeleihin. Yllätyksekseni pääsin jatkoon ja voitin jopa välierän ja siitä loppuotteluun. Sen hävisin sitten selvästi Tapio Vuolaselle, josta tuli näin avauskisan voittaja. Sarja jatkuu viikoittain keskiviikkona ja lauantaina pelataan harjoituksia.

Majatalo
Kuva: Facebook.com

Huomenna Thaimaan harrastukset jatkuvat, kun vuorossa on perinteinen tietovisa Majatalolla (ent. Maikan Majatalo). Soi Yumella sijaitsevan Majatalon uuden omistajan myötä paikan nimi on hieman lyhentynyt, mutta monet aktiviteetit, kuten tietovisa, jatkuvat entiseen malliin. Tietovisa on tunnettu hyvästä ja runsaasta buffetista, joka nautitaan kisan puolivälissä. Täällä olen vieraillut säännöllisesti vuosien ajan ja saavutuksina on tullut voittoja ja mitalisijoja eri joukkueissa. Myös tietovisa on viikoittainen tapahtuma.

Mayweather vs. McGregor

Tänään löytyi sattumalta TV-kanavaltakin mielenkiintoista katsottavaa, kun Floyd Mayweatherin ja Conor McGregorin välinen ammattinyrkkeilyn kevyen keskisarjan MM-ottelu Nevadassa, USA:ssa näytettiin jälkilähetyksenä. Itse ottelu matsattiin runsas vuosi sitten elokuun 26.päivä, mutta en ollut aiemmin katsellut sitä. Ottelu oli siinä mielessä mielenkiintoinen kun Mayweatherin vastustaja McGregor tunnetaan paremmin UFC-ottelijana, jossa säännöt ovat huomattavasti vapaammat kuin ammattinyrkkeilyssä. McGregor panikin yllättävästi kampoihin kunnes tuli teknisesti tyrmätyksi tuomarin keskeytyksellä 10. erässä. Ottelu oli suurta showta ja yksi asia on varma, molemmat ottelijat nauroivat makeasti matkalla pankkiin.

Juoksuharrastus on toistaiseksi tauolla, mutta palaa ohjelmaan loppuviikosta. Myös juoksutreeniä  tukevat kuntosali, uinti ja lihashuolto hierontoineen alkavat samoihin aikoihin.

Thaimaan elämä on palannut uomiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti