keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Sekalaista

Juoksujeni listaaminen omaan osioonsa alkaa olla loppusuoralla. Päivitys on ollut hidasta, koska juoksupäiväkirja on kirjoitettu manuaalisesti vihkoon eikä siitä ole sähköistä versiota. Kirjoitustyön lisäksi hommaa on hidastanut kisojen linkitys. Klikkaamalla punaiseksi värjättyä linkkiä lukija pääsee kyseisen kisan tulossivulle. Sieltä moni lukija löytää varmaan itsensäkin. Alkupään juoksuista näitä linkkejä ei luonnollisestikaan ole, mutta loppua kohden niiden määrä kasvaa, kun nykyään lähes kaikki tulokset julkaistaan Internetissä.

Maraton alle 2.20- lista sai vihdoin uutta tietoa päivitettäväksi. Lukijavinkin perusteella listalla on nyt kaksi uutta maratoonaria. Käykääpä tsekkaamassa uudet nimet, jotka on mainittu myös viimeisimmässä kommentissani. Olisiko lista nyt valmis vai vieläkö löytyy juoksijoita maratonin kunniakerhoon? Tiedottakaa jos olette viisaampia!

Juoksutreenit jatkuvat entiseen malliin ja tämän kuun viimeisenä viikonloppuna startataan seuraavan kerran. Bangkokissa olisi tarjolla kaksikin kisaa, joista valita. Toinen kisa on Rama 8 sillalla ja toinen Victory Monumentin läheisyydessä. Molemmat paikat ovat tuttuja ennestään, joten paikan etsintään ei tarvise tuhlata aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti