lauantai 14. maaliskuuta 2015

Cha Am jää väliin

Kuva: Jog and Joy

Päätös on sitten tehty. Kambodzan reissusta palautuminen vaatii pitemmän ajan ja siten Cha Amin Bikini Beach Run jää tällä kertaa väliin viehättävistä kuvista huolimatta. Olen juossut siellä kolme kertaa ja aina se on ollut hauska tapahtuma.

Kisassa on yksi Bikini-sarja sekä naisille että miehille - miehet tosin kisaavat uimahousuissa - palkintorahoilla höystettynä. Se takaa sen että Kenian miehet ja muutama nainen tulee paikalle ja pokkaavat suurimmat rahat. Lisäksi on Standardi-sarjat eri ikäluokille, jossa juostaan normaaleissa juoksuasuissa. Olen osallistunut tähän sarjaan ja päässyt joka kerta palkinnoille. Kaikkien standardisarjalaisten kesken jaetaan myös pienet rahapalkinnot kolmelle parhaalle naiselle ja miehelle. Jos joku liikuntaa harrastava liikkuu tulevana viikonloppuna Cha Amin suunnalla, niin kannattaa osallistua tähän erikoiseen kisaan.

Juoksutreenit jatkuvat normaaliin tapaan ja tarkoituksena olisi juosta vielä yksi kisa tässä kuussa jossakin päin Thaimaata. Huhtikuu onkin sitten hiljaisempi kausi kisojen suhteen vesijuhlasta (songkran) johtuen. Se on suuri thaimaalainen uudenvuodenjuhla, jolloin karnevaalitunnelma ja vesisota valtaavat ihmisten mielen.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti