Miesten sisäratamaratonin ME uusiksi

Palkitut maratoonarit.
ME-mies CJ Albertson keskellä.
Kuva: John Nepolitan (armorytrack.com)

Eilen juostiin New Yorkin Armorylla Indoor Marathon World Record Challenge- kisa. Ja nytkään ei jääty ilman ME:tä, sillä CJ Albertson juoksi miesten kisassa ajan 2.17.59,4 parantaen Malcolm Richardsin viime vuonna juostua ME:tä runsaan minuutin. Myös Malcolm Richards rikkoi entisen ennätyksensä tulemalla kisassa toiseksi ajalla 2.18.47,9. Kilpailun kolmas oli Andrew Lemoncello ajalla 2.20.04,5.

Kilpailun kärkikolmikko juoksi yhdessä aivan loppupuolelle saakka, kunnes Albertson teki nykäisyn 20 kierrosta (200 metrin rata) ennen maalia. Viimeisen kierroksen hän kiri jopa 30,8 sekuntiin.

CJ Albertson
Kuva: John Nepolitan (letsrun.com)

Naisten kisassa voittaja Stephanie Pezzullo oli ME-vauhdissa aina loppupuolelle asti, mutta noin 10 kierrosta ennen maalia hänen vasen pohjelihaksensa kramppasi ja hän tuli maaliin ajassa 2.42.11,3. Sillä hän jäi Lindsay Scherfin viime vuonna juostusta ME:stä 2.40.55 hieman toista minuuttia. Kisassa oli vain kaksi osanottajaa ja toiseksi juoksi uuden ME-miehen vaimo Chelsey Albertson ajalla 2.54.26,5. Juoksu oli hänen debyyttimaratoninsa.

ME-perinne siis jatkui tässä järjestyksessään neljännessä maratontapahtumassa, vaikka vähän toisjalkaisena. Ensi vuonna sitten taas ME:ien kimppuun.