lauantai 23. helmikuuta 2019

Thaimaan seuraavat juoksut

So Fit So Fun Run
Kuva: forrunnersmag.com

Olen taistellut kahden Thaimaan juoksun rekisteröinnin ja ilmoittautumisen kanssa. Ensimmäinen juoksuista, So Fit So Fun Run on jo viikon päästä sunnuntaina 3.3.2019. Tästä juoksusta olen saanut myös vahvistuksen sähköpostilla, joten siltä osin kisa pitäisi olla kunnossa.

Juoksu kilpaillaan samalla paikalla, missä juoksin viikko sitten eli Lumpini Parkissa, Bangkokissa. Tällä kertaa kymmenen kilometrin juoksu kiemurtelee puiston omia teitä eikä poistu läheisille kaduille. Puistoa kiertävä reitti on pituudeltaan noin 2,5 kilometriä, joten kierroksia tulee neljä. Kilpailussa näyttäisi olevan vain kaksi sarjaa miehille ja naisille eli alle 40- vuotiaat ja yli 40- vuotiaat. Se tietää sitä että joudun kisaamaan itseäni nuorempien kanssa, mutta osallistuminen ja kisatuntuman saaminen on nyt tärkeintä.

Aksorn Minimarathon
Kuva: forrunnersmag.com

Seuraava juoksukisa olisi jo viikon päästä edellisestä eli 10.3.2019. Kyse on Aksorn Minimarathonista, joka olisi minulle suorastaan kotikisa, sillä juoksun reitti kulkee aivan asuntoni vierestä. Viewtalay 1 Condo, jossa asun, sijaitsee Thepprasit Roadin ja Tappraya Roadin kulmassa ja juoksun viiden kilometrin kääntöpaikka on tässä risteyksessä. Itse juoksen kymmenen kilometriä, joten jatkan vielä risteyksestä alas Jomtienin Second Roadille, josta palataan samaa reittiä takaisin lähtöalueelle Thepprasit Roadin päähän lähelle Sukhumvit Roadia. Minulle olisi sarja miehet M55, joten se olisi hieman armollisempi kuin edellinen kisa.

Juoksun omilla sivuilla on vähän puutteelliset ja thaikieliset sivut, joten ilmoittautumisrutiini jää vähän arvoitukseksi. Siksipä soitin annettuun kisajärjestäjän puhelimeen, josta vastattiin ensiksi että juoksu on jo täynnä ja suljettu. En antanut periksi vaan jatkoin sitkeästi thaiksi että asun Jomtienissa juoksun reitillä ja haluaisin kovasti osallistua kisaan. Järjestäjä pyysi sitten lähettämään rekisteröitymistiedot mobiilitekstiviestillä samaan numeroon, minkä teinkin. Viestissä pyysin ilmoittamaan kuinka voisin maksaa juoksun. Vastausta ei ole vielä kuulunut, mutta toivossa on hyvä elää.

Joten tuo toinen kisa ei valitettavasti ole vielä kirkossa kuulutettu. Lähipäivät näyttävät, olenko onnistunut tunaroimaan kotijuoksuni. Mielelläni juoksentelisin kotikaduilla lappu rinnassa.

Päivitys (24.2): Nyt tuli uusi vahvistus tekstiviestillä että rekisteröinti Aksorn Minimarathonille on suljettu jo 12.2.2019 eli kuukausi ennen kisaa. Aivan mahdottomiksi ovat menneet nämä Thaimaan juoksut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti