keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Pattayan ohjelmaa

Majatalo soi Yumella
Kuva: majatalo.info

Kambodzasta on kotiuduttu jo runsas viikko sitten. Olen palannut Pattayan normaaleihin rutiineihin, vaikka päivityksiä ei ole tullut vähään aikaan. Yksi harrastuksistani on ollut tietovisat ja palasin pitkästä aikaa viime torstaina Majatalolle. Maikan Majatalo on lyhentynyt Majataloksi uuden omistajan myötä. Mutta tietovisat jatkuvat muun ohjelman ohella ja ne vetävät runsaasti yleisöä, kiitos runsaan ja maukkaan ruokabuffetin. Meillä Viewtalay 1:n porukalla ei ollut omaa joukkuetta, mutta kaverini kanssa liityttiin Tali-joukkueeseen, joka sijoittuikin kisassa toiseksi.

Tietovisat ovat hyvin suosittu ohjelmanumero Pattayan suomalaisbaareissa. Majatalon lisäksi tietovisoja on ainakin Helmi-ravintolassa Jomtienissa keskiviikkoisin ja Rahtarit-baarissa South Pattayalla maanantaisin. Molempiin visoihin olen osallistunut, mutta en säännöllisesti.

Juoksuharjoittelun ohella muuta ajanvietettä on ollut petankin peluu Dongtan Beachilla lauantaisin. Aiemmin vierailin usein Pattaya-Suomi-seuralla lukemassa sanomalehtiä, mutta nykyisin se on jäänyt vähemmälle seuran syrjäisen sijainnin vuoksi. Sinne ei pääse suoralla linjalavataksilla ja jos ei omista mopoa tai vastaavaa, niin käynti jää usein tekemättä, vaikka saisihan siinä sopivan kävelylenkin.

Pattayalla on myös lukuisia kansainvälisiä urheilutapahtumia. Jomtien Beach on isännöinyt esimerkiksi kansainvälisen JetSki-kilpailun (World Cup) joulukuussa ja viime viikkoina Beach Volley- turnauksen sekä rantafutisturneen, joka on parhaillaan meneillään. Rantafutikseen osallistuu tuttuun tapaan myös Suomen joukkue, joka on aloittanut kisat parilla tappiolla alkuerässään. Täytynee käydä seuraamassa turneen viimeisiä pelejä.

Juoksurintamalla on jälleen ollut edessä juoksukisan metsästys, joka on osoittautunut nykyisin todella vaikeaksi tehtäväksi. Tähtäimessä olisi nyt juoksukisa Chatuchak puistossa Bangkokissa, jossa en olekaan vielä kilpaillut. Järjestäjille on jälleen soitettu pariinkin otteeseen ja ilmoittautumiskaavake lähetetty, mutta maksuasioista ei ole tullut järkevää tietoa. Toivottavasti maksun voi hoitaa kisapaikalla kilpailua edeltävänä päivänä. Jos se ei onnistu, niin sitten taas ihmetellään.

Viikonloppuna ollaan viisaampia tämänkin asian suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti