sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Voitto joulujuoksussa!

Nong Bon Water Sportin päärakennus

Löytyihän se sitten paljon kaivattu kisa tälle vuodelle. Bangkokissa oli runsaasti juoksuja tälle aamulle eli jouluaatolle. Valitsin kaksi sijainniltaan lähekkäin olevaa juoksua lähempään tarkasteluun. Run For Help juostiin Rama IX puistossa, joka on minulle tuttu paikka ja Bangkok Trail Run aivan vieressä Nong Bon Water Sportissa.

Tarkistin eilen ensin Run For Helpin, mutta se tippui pois, kun omaa sarjaa ei ollut ja juoksijapaitaakaan ei olisi saanut. Jatkoin taksilla Nong Bon Water Sportiin ja kirjauduin siellä juoksuun vaikka se maksoikin täkäläisittäin runsaanpuoleisesti eli 800 bahtia. Sain kuitenkin oman sarjan M60 ja lisäksi hyvän juoksupaidan.

Bangkok Trail Runin palkintopöytä

Majoituksen otin tutusta paikasta Du Sit Mansionista, vaikka sinne oli juoksupaikalta useamman kilometrin matka. Kävelin sen molempiin suuntiin ja varsinkin aamulla se kävi pienestä lämmittelystä.

Bangkok Trail Run oli nimensä mukaisesti maastojuoksu, jotka ovat hyvin suosittuja nykyisin myös Suomessa. Matkana oli 8 kilometriä kilpailijoille ja 4 kilometrin Fun Run. Reitti kierteli Water Sportin vesistöjen rantoja ja sisälsi puiden juuria ja kiviä, jotka tekivät lenkistä haastavan. Itse kaaduin kerran rähmälleen, mutta onneksi mitään vakavampaa haavaa tai loukkaantumista ei sattunut.

M60-sarjan kolme parasta

Tulin ajallaan maaliin ja tarkistin maalialueen kellosta ajaksi 36.52. Heti maalin jälkeen käteeni tyrkättiin lappu, joka todisti minun voittaneen oman sarjani. Se oli kyllä meikäläiselle iloinen ja yllättävä joululahja. En odottanut vielä ihan näin hyvää juoksua. Tasokaan ei ollut aivan niin kova kuin edellisessä juoksussani johtuen lukuisista samanaikaisista kisoista, jotka hajoittivat osanottajajoukon. Joka tapauksessa juoksu palautti uskoa siihen että voin vielä nostaa kuntoa ja vauhtia lukuisten ongelmien jälkeen.

Juoksusta ei todennäköisesti tule tuloksia nettiin, mutta jos tulee niin laitan ne tähän. Löysin juoksusta esittelyvideon, josta näkee sen millaisissa maisemissa ja millaisella reitillä juoksu käytiin. Se on tässä.

Ja lopuksi Hyvää Joulua kaikille blogin lukijoille!


                          Juoksun jälkeen kisa-alueella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti