maanantai 13. marraskuuta 2017

Petankkia ja hierontaa

Petankkia Dongtan Beachillä

Viime talvena otin petankin harrastusohjelmaan, kun aikaa tuli enemmän jalkaongelmista johtuneen juoksemattomuuden takia. Vaikka juoksu on jälleen ohjelmassa, niin myös petankkiharrastus jatkuu.

Lauantaina pelasin tämän reissun ensimmäisen kisan Dongtan Beachillä PECFIN-ryhmän kanssa. PECFIN tarkoittaa Pattaya Expats Clubin Suomi-ryhmää. Paikalla oli jo runsaat kymmenen osanottajaa, vaikka kaikki ryhmäläiset eivät ole vielä rantautuneet Thaimaahan. Kisasta tuli siinä mielessä historiallinen, että kolmoisvoitto meni naisille! Tämä jos mikä osoittaa kuinka peli sopii hyvin kaikille, nuorista vanhuksiin, sekä miehille että naisille. Taito ratkaisee eikä voimalla tai kestävyydellä ole merkitystä. Itse voitin viidestä pelistä kolme ja kahdesta tuli tappio. Sillä pudottiin niukasti jatkopeleistä.

Edellisessä jutussani kerroin ensimmäisestä thaihieronnasta, joka ei ollut paras mahdollinen. Niinpä suunnistin toisen hierontareissuni uuteen paikkaan, jotta vaihtoehtoja olisi enemmän. Valitsin paikan aika läheltä asuntoani ja tällä kertaa onni oli myötä. Paikan naishieroja osasi todella asiansa ja niitä kaipaamiani horisontaalisia liikkeitä oli runsaasti hierontavoiteen kera. Hierontapaikan seinällä oleva teksti "Do not ask for sex" vähän hymyilytti, mutta minulla ei ollut niitä aikeita, halusin jäykkyydet pois oikealla asianmukaisella käpistelyllä. Kokemus oli niin hyvä että menen sinne varmaan toistekin.

Lenkkeily on lähtenyt hyvin käyntiin. Toisen onnistuneen hieronnan jälkeinen juoksu oli jo mukavan vauhdikasta ja antoi uskoa siihen että nopeutta voisi nostaa, vaikka suunta on ollut viime ajat toinen. Lähiaikoina nähdään saanko askeleeseen vielä kierroksia lisää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti