lauantai 25. marraskuuta 2017

Kuumeilu siirsi juoksuavauksen

Ban Phe 12.12.2010
Kuva: Liisi Portaankorva

21.10.2017 jutussani "Thaimaan juoksuja" listasin mahdollisia tulevia juoksujani Thaimaassa joulu- ja tammikuussa. Minun piti avata tämän reissuni juoksukisat jo ennen näitä huomenna Ban Phessa, Rayongissa, mutta toisin kävi.

Alkuviikon treenit menivät vielä lupaavasti, mutta viimeiset kovat harjoitukset torstaina paljastivat että jokin on vialla kun olo oli voimaton ja kuume alkoi nousta. Ajattelin että se on vain ohimenevää ja jatkoin kisavalmisteluja thaihieronnalla eilen perjantaina. Mutta kuume vain paheni ja leposyke nousi. Ei auttanut muu kuin marssia apteekkiin hakemaan lääkitystä. Muutama tunti sitten tein päätöksen että en lähde Ban Phehen, vaikka olo oli jo aamulla hieman parempi. Terveyden kanssa ei ole hyvä leikkiä, vaan lähtöviivalle mennään vain täysin terveenä.

Juoksusuunnitelman kariutuminen harmittaa vietävästi, sillä Ban Phe on ollut juoksuohjelmassani usein ja menestystäkin on tullut. Olen juossut siellä vuosina 2008, 2009, 2010 ja 2015. Juoksu on ollut lähes joka kerta hieman eriniminen, mutta paikka sama. Vuonna 2010 voitin M55- sarjan, josta yllä oleva kuva. Voitto tuli myös vuonna 2015, nyt M60- sarjassa. Mukava olisi ollut testata nykykuntoa tutulla areenalla, mutta nyt se jää tuleville vuosille.

21.10.2017 jutun joulu- ja tammikuun juoksuista en ole päättänyt vielä lopullisesti. Run4Rights on todennäköinen valinta, mutta Thailand International Half Marathon jäänee väliin viime vuoden huonoista kokemuksista johtuen. Samoin käynee Bitec Half Marathonin tammikuussa, sillä matkaan tuolloin Phnom Penhiin. Mutta kyllä täällä juoksuja riittää ja yritän katsoa nyt korvaavia kisoja tilalle. Starttiviivalle on vielä kova hinku.

4 kommenttia:

  1. Terve vasn Aimo ja koitahan parantua rauhassa. Täällä on myös alavirettä ilmassa ja terveitä päiviä harvassa. Kisoissa en oo käynny viime kevään jälkeen. Saa nähä millon tarttivivalle pääsen. Terveitä päiviä ja joutusia tartteja sinne. T.uuno

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Runsaan viikon tauko tuli juoksuihin. Nyt palailen taas asiaan. Toivottavasti startataan vielä.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti flunssa on jo selätetty! Suomessa on kylmä, pimeää ja liukasta. Joten nauti!

    Olen seurannut blogiasi mielenkiinnolla. Tapasimme kesällä Munkkarissa kahdella maililla. Hyviä juoksuja!

    VastaaPoista
  4. Juu, niin tavattiin. Flunssa jo ohi ja juoksuakin mallailtu. Kyllä se siitä.

    VastaaPoista