tiistai 6. joulukuuta 2016

Phnom Penhiä ja Abu Dhabia

Juoksutankkausta

Phnom Penhin viikko alkaa kääntyä loppusuoralle. Viikkoon sisältynee juoksuharjoittelua noin 100 kilometriä, jos viimeiset treenit menevät putkeen. Tämä siitä huolimatta, että tuloiltana en juossut ja yksi päivä nollautui sateen takia.

Kova harjoitus vaatii palautusta, kuten viereinen kuva osoittaa. Ja mikä on ottaessa olutta, kun tuopin hinta on ruhtinaalliset 0,50 US dollaria eli noin 45 centtiä. Täytyy vain olla varovainen, että tankkaus jää kahteen tuoppiin. Viime kuukausina on julkaistu monia tutkimuksia, joissa oluen terveys kohtuullisesti juotuna on todistettu. No, minä olen tiennyt tämän jo ilman tutkimuksiakin vuosien ajan. Oluthan sisältää energiaa ja vitamiineja, puhumattakaan siitä että se rentouttaa.

Anne-Mari Hyryläinen

Ja sitten mukavaa päivitystä Abu Dhabista. Piipahdin Anne-Mari Hyryläisen blogissa ja siellähän oli iloista kerrottavaa. Marraskuun loppupuolella juostu Abu Dhabin kymppi oli kotiseudullaan juosseelle Hyryläiselle hyvä paikka kovempaan harjoituskisaan rankan treenin lomassa. Anne-Marin yllätykseksi tuloksena oli oma ennätys ajalla 34.01. Tulokset ovat tässä. Siitä on hyvä jatkaa kohti Dubain maratonia 20. tammikuuta 2017. Anne-Mari on jo alittanut Lontoon MM-kisarajan keväällä Hampurissa, joten tavoitteeksi on varmasti asetettu oman ennätyksen parantaminen.

Huomenna minun pitäisi saada tilaamani Thaimaan viisumi, jos mitään yllättävää ei tapahdu. Ja torstaina iltapäivällä on paluulento Bangkokiin.

Näin se homma etenee...

1 kommentti:

  1. Elin tuossa kirjoituksessa jo Lontoon MM-vuotta 2017. Anne-Mari alitti maratonin MM-kisarajan tänä vuonna Hampurissa, ei viime vuonna. Korjasin sen tekstiin.

    VastaaPoista