keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Viikoksi Phnom Penhiin

Marraskuu on tullut lopuilleen. Suunniteltu harjoitusohjelma on pitänyt ja olen pystynyt lisäämään harjoituskilometrejä niin että marraskuun saldoksi tulee hieman yli 300 kilometriä. Tämä siitä huolimatta että kuun alkuun tuli vajaan viikon tauko Thaimaahan siirtymisen vuoksi. Thaimaassa on helppo juosta lämpimissä olosuhteissa kevyellä vaatekerralla ja se innostaa treeneihin.

Phnom Penhin rantamaisemia
Kuva: Lehtikuva

Kuukauden oleskelu Thaimaassa ilman viisumia loppuu huomenna ja minulla on lentolippu Phnom Penhiin, jossa olen vieraillut jo puolenkymmentä kertaa. Varasin matkaan aikaa viikon, jotta saan varmistettua turistiviisumin Thaimaahan. Olen käyttänyt viisumin hankintaan paikallista matkatoimistoa, joka hoitaa asian pienellä provisiolla. Eipähän tarvitse lähteä itse asioimaan paikalliseen suurlähetystöön, vaikka sekin on tuttua, kuten viimeksi Myanmarissa. Thaimaan viisumin hinta Phnom Penhissä oli viimeksi muistaakseni 45 US dollaria. Kambodzaan tarvitaan myös viisumi lyhyellekin vierailulle, toisin kuin Thaimaassa, mutta sen saa lentokentältä visa on arrival- menettelyllä.

En ole vielä löytänyt Thailand Iron Man Mini Marathon 2016 tuloksia, jotka pitäisi ilmestyä Jog and Joy- sivuille myöhemmin. Yleensä niissä listataan vain palkinnonsaajat, joten en saa varmistusta sijoitukseeni, joka oli siis todennäköisesti kuudes. Mutta laitan tuohon alle lopuksi kuvan samaisen juoksun palkintojenjaosta vuodelta 2011. Olin silloin juoksun kolmas sarjassa M50 ajalla 20.38 ja kisa juostiin jostain syystä helmikuussa 2012. M50-sarjan voitti juoksukaverini Jarmo Hannuksela, joten meitä oli kaksi suomalaista kolmen parhaan joukossa.

Seuraava päivitys tulee Kambodzasta, jos saan yhteydet pelaamaan.


                   Thailand Iron Man vuoden 2011 palkintojenjako

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti