sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Jomtienissa jälleen

Viewtalay 1:n pääportti

Saavuin kolme päivää sitten Thaimaahan ja tarkemmin Pattayalle Jomtieniin. Siellä olen asunut Viewtalay 1:n kerrostalossa jo kymmenen vuoden ajan. Ukraine International Airwaysin lento Bangkokiin Kiovan kautta sujui hyvin ja ongelmitta. Koneet olivat hyviä, henkilökunta ripeää ja palvelualtista. Positiivisena yllätyksenä tuli vielä Boryspilin lentokenttä Kiovassa, jota on uusittu jatkuvasti ja se vaikutti erittäin modernilta. Kyllä siellä kelpasi vaihtoajan viettää.

Ensimmäiset päivät Jomtienissa ovat menneet kotiutumisen lisäksi erilaisiin logistisiin tehtäviin, kuten pankkikortin uusimiseen ja internet-yhteyden hankkimiseen. Pankkikortti uusiutui nopeasti 500 bahtilla (noin 15 euroa). Erikoista uudessa kortissa oli se, että PIN-koodi oli laajennettu kuusinumeroiseksi entisen neljän sijasta. Kaipa se lisää turvallisuutta. Internetin otin oman talon WiFi-verkosta, kun sen hinnat olivat jatkaneet laskuaan. Monia muitakin vaihtoehtoja olisi ollut.

Juoksu olisi tarkoitus aloittaa lähipäivinä matkasta aiheutuvan tauon jälkeen, kuten aikaisempinakin vuosina. Thaihieronnan otin jo toisena päivänä ja niitä on tarkoitus jatkaa viikottain. Myös asunnon altaalla on tarkoitus uida lähes päivittäin. Kun tähän lisätään vielä päivittäiset lihasharjoitukset, niin siitähän se kuntoiluun liittyvä päiväohjelma syntyy.

Mutta nyt täytyy siirtyä seuraamaan New Yorkin maratonia. Katson sen TV-kanavilta, jos se vain sieltä löytyy. Jos ei löydy, niin sitten seurataan tietokoneen internet-linkiltä.


                         TCS New York City Marathon, Kuva: tcsnycmarathon.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti