perjantai 29. huhtikuuta 2016

Vappujuoksu väliin

Bangkokin Vappujuoksu,
Kuva: forrunnersmag.com

Asiat selkiytyvät itsestä riippumatta. Aikomuksenani oli juosta Vappujuoksu Mays Day Run Bangkokissa 1.5.2016. Nyt tuli Internetiin tieto että juoksu on siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Minulle se sopi hyvin, sillä kipeä olkapää on estänyt tehokkaan harjoittelun ja juoksu olisi jäänyt muutenkin väliin. Kuuma ilmanalakaan ei innosta kisaamaan. Homma on selvä ja seuraava juoksukilpailu on sitten toukokuussa jossain päin Suomea.

Rakennustyömaa lähellä Viewtalay 1:stä

Melkein tarkalleen vuosi sitten eli 5.5.2015 otin kuvia juoksulenkkini varrelta täällä Pattayalla. Pari kuvista oli rakennustyömaista, toinen läheltä asuntoani ja toinen Bali Haista. Otin nyt puhelinkamerani mukaan lenkille, jotta voisin ottaa samat kuvat vuotta myöhemmin ja nähdä näin työmaitten eteneminen.

Ensimmäinen kuva on läheltä Viewtalay 1:stä ja se osoittaa selvästi, että työt ovat edenneet ripeästi. Varsinainen päärakennus on jo ulkoisesti valmis ja sisätyöt meneillään. Ihmeekseni tontin etulaitaan rakennetaan kuitenkin lisärakennuksia. Rakennustontti pyritään hyödyntämään näin maksimaalisesti.

Bali Hain rakennustyömaa

Toisella rakennustyömaalla Bali Haissa menee huonommin. Rakennus on lähes samassa tilassa kuin vuosi sitten ja viime vuoden marraskuun alusta lähtien, jolloin tulin tänne, rakennustyömaalla ei ole tapahtunut mitään.

Olen kuullut pari selitystä tilanteeseen. Ensimmäinen selitys on että työmaa on pysähdyksissä valitusten ja lupien puuttumisten takia. Toinen kommentti on että rahat ovat loppuneet kesken ja työt ovat siksi pysähdyksissä. Oli miten oli, mutta ruma satametrinen torso on syntymässä Pattayan paraatipaikalle, jos asioita ei saada kuntoon. Tällaisia haamurakennuksia näkee esimerkiksi Bangkokissa juuri vastaavista syistä. Toivottavasti näin ei tapahdu Bali Haissa, vaan rakennuksen runko saa jatkoa.

Huomenna juostaan kuukauden viimeiset harjoitusvedot ja sitten on aika juhlia Vappua. Myös täällä Thaimaassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti