sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Jomtienissa jälleen

Jomtien Viewtalay Gondo 1A

Viikko on vierähtänyt edellisestä postauksesta. Olen saapunut turvallisesti ja ongelmitta takaisin tutuille seuduille Pattayan Jomtieniin. Otin huoneen entiseen tapaan Jomtien Viewtalay Gondo 1A:sta. Turha sitä on hyvää paikkaa uuteen vaihtaa.

Paljon oli tuttuja suomalaisia edelleen paikalla, joskin osa oli palannut Suomeen. Vastaavasti uusiakin on tullut ja tulee kaiken aikaa. Viikko on mennyt asettuessa uuteen kämppään ja laittaessa Internet-yhteyksiä kuntoon. Ostin jälleen prepaid-aikaa mokkulaSIM:iin, koska yhteys pelasi mukavasti ja hinta on edullinen talon omaan WiFi:in verrattuna.

Gondon uima-allas

Juoksu on jatkunut kitkattomasti ilman pitempiä taukoja maan vaihdosta huolimatta. Viikolla tuli ihan kohtuullinen määrä kilometrejä, joskin kovemmat harjoitukset jäivät tulevalle viikolle. Olen hieman katsellut juoksukisatarjontaa ja saattaa olla että jo ensi viikonloppuna kilpaillaan jossakin. Varsinkin Bangkokissa näyttäisi olevan kisoja tarjolla.

Viikon tärkeimpiä asioita juoksuun liittyen oli käynti hierojalla pitkästä aikaa. Koko Myanmarin reissu meni ilman hierontaa, koska en löytänyt Yangonista ainuttakaan tällaista palvelua. Siinä mielessä Thaimaa ja Myanmar eroavat täysin, Thaimaassa hierontapaikka on vähintään jokaisessa korttelissa ellei useampia. Ainakin kaikissa turistipaikoissa.

Näillä eväillä mennään kohti uutta kuntohuippua - tai sitten ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti