perjantai 18. joulukuuta 2015

Uusi yritys Chonburissa

Chonburin Minimarathon 20.12.2015;
Kuva: forrunnersmag.com

Edellinen juoksuyritys Chonburin Ban Saenissa epäonnistui, mutta siitä ei pidä lannistua vaan yrittää uudelleen. Nyt juoksu on itse Chonburin kaupungissa ja ajankohta ensi sunnuntai. Matkana on tuttu minimaraton eli 10,5 kilometriä.

Juoksulla ei ole omia webbisivuja, mutta soitin suoraan juoksunjärjestäjien numeroon ja tällä kertaa siihen vastattiin. Sain heiltä lupauksen että juoksuun voi ilmoittautua vielä paikan päällä lauantaina iltapäivällä. Tällainen järjestely on ollut yleisimminkin käytössä pitkään ja jopa ennen starttia voi usein ilmoittautua kisaan. Viimeaikaiset epäonnistumiseni rekisteröinnissä ovat johtuneet kisojen suuresta suosiosta ja chipin käytöstä. Toivottavasti nyt tärppää.

Harjoittelu on mennyt hyvin edellisen Rayongin kisan jälkeen. Kilometrejä on tullut mukavasti ja kovempiakin harjoituksia on tullut tehtyä. Ilma on ollut täällä Pattayalla harvinaisen kuumaa aikaisempiin vuosiin verrattuna, mikä on tehnyt treenistä entistäkin haastavampaa. Päivälämpötilat ovat olleet päivittäin reilustikin yli 30 astetta vastaten normaalia maaliskuun säätä. Nyt näyttäisi vähän viilenevän, mikä on hyvä uutinen harjoitteluja ja kilpailuja ajatellen.

Huomenna hyppään sitten bussiin ja matkustan Chonburiin noin sata kilometriä Pattayalta pohjoiseen. Juoksupaikkana on Thamnak Nam- puisto lähellä meren rantaa. Alla vielä Googlen kartta kisaseudusta.

Epäonnea jälleen vai sittenkin onnea? Raporttia pukkaa sunnuntaina.


S= Suan Thamnak Nam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti