perjantai 11. joulukuuta 2015

Tieto- ja juoksukisoja

Hiutale 1:n tietojoukkue

Eilen tuli käytyä pitkästä aikaa Maikan Majatalon tietokilpailussa soi Yumella yhdessä Hiutale 1- joukkueen (sanaväännös Viewtalay 1:stä) kanssa. Olemme pärjänneet kisassa aiemmin yllättävänkin hyvin, mutta nyt Maikan tekemät kysymykset eivät menneet yksiin tietämyksemme kanssa ja jouduimme tyytymään suuressa osanottajajoukossa keskivaiheen sijoille. Varsinkin moniin TV- ja ajankohtaisiin kysymyksiin vastasimme väärin. Emme ole ilmeisesti pysyneet ajan hermolla.

Maikan kisan kohokohtana on aina ollut edullinen buffet- ateria lukuisine suomalaisine ja thaimaalaisine ruokineen, niin nytkin. Tarjolla oli mm. suomalaista kaali- ja lihalaatikkoa, lihapullia, pihviä, makkarakastiketta, muusia, lihapataa ja salaattia. Thaimaalaisille oli omat sörsselinsä. Ruoka kävi hyvin kauppansa.

Thailand International Half Marathon,
Kuva: runthailand.com

Juoksurintamalla epäonni vaivaa edelleen. Aikomuksenani oli juosta kansainvälinen puolimaraton Bangkokissa sunnuntaina, mutta kun menin ilmoittautumaan kisaan viime viikonloppuna, niin se oli jo täynnä. Onneksi juoksun webbisivut olivat tällä kertaa ajan tasalla ja asiasta oli selkeä tieto saatavilla. Kympille olisi voinut vielä ilmoittautua fyysisesti Bangkokissa 9-11 päivä, mutta kun 11. päiväkin olisi ollut kaksi päivää ennen kisaa ja ilmoittautumis- ja juoksupaikka eri puolilla Bangkokia, niin katsoin asian liian monimutkaiseksi ja luovuin kisasta. Vaikeaksi menevät nämä Thaimaan kilpailut.

Nyt päämääränä on juosta vielä yksi kisa tämän vuoden puolella. Katsotaan kuinka se onnistuu.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti