lauantai 25. heinäkuuta 2015

Hankasalmen Revontuli Run

Lomakeskus Revontulen ranta

Tänään oli vuorossa Revontuli Run Hankasalmella. Kisapaikkana oli Lomakeskus Revontulen ranta Jyväskylä - Suonenjoki - Kuopio - tien varressa. Lomakeskuksen kauneus, laajuus ja monipuolisuus yllätti minut, joka ei ole paikalla aiemmin käynyt. Lomakeskuksessa on esimerkiksi 18-reikäinen golf-kenttä ja keilahalli. Lomakeskuksesta ei ole pitkä matka syöksylaskijalegenda Kalevi Häkkisen lempinimeä kantavalle Häkärinteille, mutta en käynyt siellä tällä kertaa. Häkkinen on kotoisin Hankasalmelta.

Matkana oli kaikilla 11 kilometriä reitillä, joka kiersi hiekkateitä ja metsäpolkuja sekä asfalttitietä. Reitin alku ja loppu oli hieno kierrellen golf-kentän laitoja. Metsäpolkuosuus oli vaikea juurineen ja kivineen, joten täytyi olla lähes suunnistaja päästäkseen sitä vauhdilla eteenpäin. Joka tapauksessa hyvä ja monipuolinen maastoreitti.

Lomakeskuksen savusauna

Kilpasarjoja oli vain yksi sekä miehille että naisille, joten osallistuin jälleen kuntohölkkäsarjaan, jonka nimi oli Iltarusko- vai oliko se Revontulisarja. Kiireessä en muistanut tarkastaa sijoitusta ja aikaani, mutta toivottavasti tulokset tulevat myöhemmin nettiin, jotta voin laittaa ne tänne. Ne ovat tässä (Facebook).

Kilpailun ehkä mukavin osuus oli juoksun jälkeen, kun tarjolla oli savusaunaa ja poreallasta. Uskaltautuipa jotkut jopa järveenkin, mikä on aika uskaliasta tällaisena viileänä kesänä.

Miika Takala, Revontuli Run:in ylivoimainen voittaja

Revontuli Run:in nopein oli Miika Takala, joka voitti seuraavaa juoksijaa usealla minuutilla. Ensi viikonloppuna on Kalevan kisat Porissa ja Miika kertoi osallistuvansa 10000 metrin juoksuun ja palautumisesta riippuen mahdollisesti myös 5000 metrille. Toivottavasti tämänpäiväinen kisa kävi hyvästä valmistautumisesta ja antoi uskoa tulevaan koitokseen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti