maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juoksua ja juhannusta

Juhannus oli ja meni. Minulla oli aikomus juosta aattona Kiimasen lenkki Lannevedellä, mutta sääennuste oli niin paha että lähtemättä jäi. Olen juossut Kiimasen kahdesti ja molemmat kerrat ovat olleet mukavia kokemuksia. Erityisesti ensimmäinen kerta vuonna 1997 oli ikimuistoinen kun Lanneveden suuri poika näyttelijä Tarmo Manni saapui ambulanssilla kisapaikalle julistamaan juhannusrauhattomuuden. Pian julistuksen jälkeen hän palasi samalla kyydillä takaisin. Manni kuoli pari vuotta tämän jälkeen vuonna 1999.

Juhannusviikon treenit menivät kohtalaisesti ja kilometrejä kertyi noin 70. Parasta viikossa oli se, että sain joukkoon yhden kovemman vetoharjoituksen. Se oli ensimmäinen kova harjoitus pitkiin, pitkiin aikoihin. Toivottavasti vire jatkuu ja kunto kohenee.

Muuten juhannus meni kuvien mukaisesti kalastellessa ja lepäillessä. Oluttakin tuli juotua niukanlaisesti saunajuomana mikä tietää hyvää tulevaa viikkoa ajatellen. Seuraavana viikonloppuna on sitten kisa jossain päin Keski-Suomea.

Kuvat otti Leevi Manninen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti