maanantai 11. toukokuuta 2015

Suomi- kausi avattu

Thaimaan reissu on taivasteltu ja on aika avata kotimaan kausi tämän vuoden osalta. Se tapahtuu aluksi Helsingin seudulla ja jatkuu myöhemmin Keski-Suomen osuudella. Tämä suunnitelma on alustava ja saattaa tarvittaessa muuttua. Matkamies on varma vain tästä päivästä, jos siitäkään.
 
Ensimmäisessä kuvassa on tutun lenkkipolkuni lähtöpiste. Jotkut lukijat saattavat sen tunnistaakin. Sitä seuraavat kuvat ovat kyseisen 2125 metrin kiekan varrelta. Talvella siinä on hiihtolatu ja kesäisin mainio reitti kävelyyn ja juoksuun.


Alusta on erittäin tasainen hiekka/savipohja, joka on todella mukava juostava, varsinkin Thaimaan epätasaisuuksien jälkeen. Ja maisemat ovat kauniita ja keväisiä. Reitillä oli tänäänkin muutama juoksija ja kävelijöitä sekä koiran ulkoiluttajia.

Vasen polvi ei ole vieläkään täysin terve, mutta jo huomattavasti parempi ja kestää juoksemisen.
Niinpä kisat on aikomus aloittaa tällä viikolla, jos mitään yllättäviä esteitä ei ilmaannu. Mutta niistä sitten enemmän seuraavissa jutuissa.

Ja huomenna tulee piste myös Thaimaan koiraepisodille. Vesikauhurokotuksen viides ja viimeinen piikki annetaan Espoonlahden terveysasemalla, mikäli kaikki menee niin kuin pitää.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti