perjantai 24. huhtikuuta 2015

Vaikea viikko

Kuva: Sirirajin sairaalan aukio

Juoksuviikko osoittautui sitten vaikeammaksi mitä maanantain ensitunnelmat antoivat odottaa. Jo seuraavana päivänä, jolloin oli kaksi juoksuharjoitusta, vasen polvi alkoi oireilla. Näin siinä käy kun menin muutama juttu sitten kehumaan sitä, ettei jaloissani ole ollut ongelmia pariinkymmeneen vuoteen. No, tämäkin oireilu saattaa jäädä lyhyeksi, mutta vaara on aina olemassa. Juoksua tuo vaiva ei täysin estänyt, mutta torstaina tuntui että jalat ovat aivan tukossa. Kun polvi oireilee kipua, askeleesta tulee varovainen ja rentoudesta ei ole tietoakaan. Se vääristää juoksutyylin ja jumittaa lihakset.

Menin torstai-iltana hierontaan, joka auttoi jo jonkin verran. Tänään oli ohjelmassa tuttu Pohjois-Pattayan saunareissu kuntosaleineen. Nyt tuntuu huomattavasti paremmalta ja aamun tilanne ratkaisee sen lähdenkö juoksukisaan Bangkokiin. Alunperin kisana piti olla Siriraj sairaalan juoksu, jonka olen kisannut kahdeksan vuotta sitten. Juoksukavereilta sain kuitenkin tiedon, että juoksu on jo täynnä. Sairaala-alueen kapeat väylät rajoittavat osanottajamäärää. Harmi, olisi ollut mukava kisata sairaala-alueella, jossa Thaimaan nykyinen kuningas on ollut jatkuvassa hoidossa jo kohta kymmenen vuotta.

Toisena kisavaihtoehtona on juoksu Bangkokin keskustassa, jälleen lähellä Victory Monumenttia. Mutta kuten sanoin, lähtö kisaan varmistuu vasta aamulla polvitilanteen mukaan.  

1 kommentti: