sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Run for the Family

Thaimaassa on monia juoksuja nimetty arvostetuille ja kunnioitetuille instituutioille ja asioille, kuten kuningas, valtio, äiti, terveys jne. Tänään oli Bangkokissa juoksu, joka oli osoitettu perheelle ja sen hyvyydelle ja tärkeydelle. Juoksupaikkana oli varmaan senkin vuoksi Rajvithin tyttökoti eli Rajvithi Home for Girls. Lienevätkö asiakkaat orpoja vai lain polulta hairahtuneita tai sitten molempia, sitä tarina ei kerro. Joka tapauksessa hieno idea järjestää juoksutapahtuma tällaiseen yhteyteen, jolla kerätään rahaa sitä tarvitseville.

Eilen aamulla tein päätöksen ja niin suuntasin minibussilla Bangkokiin, vaikka polvi ei täysin terve ollutkaan. Ajattelin, että täytyy osallistua näihin reissun viimeisiin thaijuoksuihin; koskaan ei tiedä tuleeko enää seuraavaa kertaa. Majoitus löytyi tutusta paikasta, koska juoksu oli lähellä PMK-sairaalaa Victory Monumentin tuntumassa, jossa olen juossut parikin kertaa.

Itse juoksusta ei ole ihmeempää kerrottavaa: vasen polvi oli niin vaikea kuin arvelinkin ja juokseminen yhtä köpöttelemistä. Kuntokin oli päässyt laskemaan viikon levosta ja vaivalloisesta treenistä johtuen. Kun kisassa ei ollut veteraanisarjoja laisinkaan, vaan ainoastaan yksi yleinen sarja, niin palkinnoille oli turha edes haaveilla. Mutta mitäs siitä, saavuin maaliin 10,5 kilometriltä (matka tosin luultavasti pitempi) noin sijoilla 25-35. Aikaa tärvääntyi maalialueen kellon mukaan 49.48. Kaiken kaikkiaan, ihan mukava tapahtuma, vaikka palkintosijoille ei asiaa ollutkaan.    

Tuloksia ei löytyne netistä, joten tähän on tyytyminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti