maanantai 6. huhtikuuta 2015

Chakri Day Run

Kyseinen juoksu juostiin tänä aamuna Lumpini Parkissa Bangkokissa. Heräsin jo kello 3.30 aamulla, jotta ehtisin ajoissa juoksuun, jonka startti oli klo 5.30. Valmistelut veivät vajaan tunnin ja juoksupaikalla täytyi hoitaa repun talletus ja lämmittely. Ilma oli trooppisen kuuma niin kuin se Thaimaassa tähän aikaan on. Reitti sen sijaan oli tasainen pitkin Bangkokin katuja.

Aloitin tapani mukaan ehkä hieman liian kovaa, mutta siitä huolimatta viikko sitten sarjani voittanut kaveri tavoitti minut jo kilometrin kohdalla. Yritin rimpuilla hänen vauhdissaan, mutta kolmen kilometrin jälkeen minun oli päästettävä hänet menemään. Puolimatkan jälkeen matka alkoi painaa ja niin siinä kävi, että viimeisillä parilla kilometrillä pari sarjani miestä ohitti minut eikä minulla ollut voimia vastata. Tein valmistelussa virheen kun jätin juoksua edeltävän levon yhteen päivään kahden sijasta. En ollut palautunut kovasta harjoittelusta ja se näkyi heti. No, viisi parasta palkittiin ja minä olin neljäs, joten suurta vahinkoa ei tullut. Aika kympillä, joka oli varmasti ainakin 11 kilometriä, oli 49.25 ja siis neljäs tila sarjassa kääkät eli miehet 60 vuotta ja siitä ylös taivaisiin.

Nyt juoksussa seuraa kevyt palauttava ajanjakso jo songkranin eli vesijuhlankin takia. Ainakaan kahteen viikkoon kisoja ei juuri ole, joten seuraava kisa on sitten huhtikuun lopulla.

Tulokset tulevat tähän myöhemmin, jos ne joskus nettiin ilmestyvät.

Laitetaan tähän loppuun vielä kuva juoksevasta naiskauneudesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti