tiistai 10. maaliskuuta 2015

Phnom Penhissä jälleen

Palasin eilen bussilla Sihanoukvillestä takaisin Phnom Penhiin. Menin heti illalla matkatoimistoon kyselemään Thaimaan viisumin tilaa. Ja siellähän se odotti valmiina poimittavaksi, turistiviisumi yhdellä sisääntulolla. Sillä minä pärjäänkin hyvin toukokuun alkuun, jolloin on aika palata Suomeen.

Illalla tein myös ensimmäisen palauttavan juoksulenkin Sihanoukvillen minimaratonin jälkeen. Kyllä oli kankeaa ja voimatonta meno, joten puolimaratonilta laistaminen taisi olla ihan oikea ratkaisu. Juoksentelin Mekongin joen rantabaanaa, joka on tuossa toisessa kuvassa. Kuva on otettu päivällä, mutta illalla se on täynnä vipinää, kun useamman lajin kuntoilijat ja tavalliset illanviettäjät kansoittavat paikan.

Tänään tein jo aamulenkin ja illalla olisi tarkoitus tehdä pitempi ja tehokkaampi harjoitus. Tämän reissun viimeinen lenkki on vielä huomenaamulla, jonka jälkeen onkin aika kasata vähäiset matkatavarat reppuun ja suunnata lentokentälle, josta AirAsia lennättää minut Bangkokiin.

Kambodzan reissu on mennyt toistaiseksi ihan suunnitelmien mukaan ilman yhtäkään takaiskua. Viisumi on saatu ja Sihanoukvillen juoksu viety läpi jopa odotuksia paremmin. Loppuviikosta tulisi päättää, jaksanko ottaa Thaimaan juoksun jo tulevalle viikonlopulle. Cha Amissa olisi erittäin mukava ja hauska Bikini Beach Run, joka on ollut ohjelmassani jo useita kertoja. Asia ratkeaa muutaman päivän päästä.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti