sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vaikealla juoksulla kakkoseksi

Tänään mentiin caffilaisten voimin kolmella autolla Mutxameliin juoksemaan 5 ja 10 kilometriä. Poistuneita juoksijoita korvasi lukuisia uusia henkilöitä, joten osallistujien lukumäärä sen kuin nousi. Itse kisassa koetut vastoinkäymiset olivat lähellä uusiutumista, kun juoksupaikkaa etsittiin kuin kissa kuumaa puuroa. Lopulta Retun puhelinkartta navigointeineen pelasti ja ehdimme nipin napin starttiin. Onneksi lähtö viivästyi järjestäjien toimesta, joten ehdimme kaikki mukaan ja jopa saimme hengityksen tasattua ennen lähtölaukausta pakollisen verryttelyn jälkeen, joka sisälsi juoksua autojen ja ilmoittautumispaikan välillä.

Itselläni juoksun alku jo paljasti kylmän totuuden, jalat eivät olleet palautuneet harjoittelun kevennyksestä huolimatta. Edes elimistön lämpeneminen ei tilannetta paljon auttanut, vasta juoksun kaksi viimeistä kilometriä olivat kohtuullista menoa. Niinpä Jukka ohitti minut juuri ennen kuuden kilometrin kohtaa ja annoin hänen mennä, minulla ei kertakaikkiaan ollut paukkuja vastata vauhtiin. Maaliin kumminkin päästiin ja huomasin yllätyksekseni olevani veterano E-sarjan kakkonen ajalla 42.38. Jukalla oli nyt oma sarjansa, veterano F, ja hän luonnollisesti voitti sen ylivoimaisesti. Retu hävisi minulle vain niukasti ja oli sarjani kolmas, todella hieno suoritus.

Muista caffilaisista Hanne voitti sarjansa ja Kari oli toinen sarjassaan 5 kilometrillä. Todella upea kokonaistulos Caffille. Kovempia suomalaisjuoksijoita edusti tällä kertaa Pasi Huhtala, joka voitti koko kisan ajalla 34.27. Ei hullumpi päivä suomalaisille.

Tulokset.

Vaihdoin vielä valokuvat, kun Retun avustuksella löytyi Grupo Brotonsin kuvia paremmasta kuvakulmasta.

Kolmessa ensimmäisessä suomalaisvoittajat: Pasi Huhtala, Jukka Villanen ja Hanne Salminen. Neljännessä kuvassa minä ja Reijo "Retu" Honkanen, voittaja oli niin nopea että karkasi palkintojenjaosta. Viidennessä kuvassa Kari Broman.