sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Run For Light, Singapore

Run For Light- numero

Lento Singaporeen sujui mallikkaasti pienen tuki- ja huoltojoukon kanssa ja ensimmäisenä tehtävänä oli löytää hotelli, kun se jäi etukäteen varaamatta. Ilta menikin aikamoisessa pyöriskelyssä, kun suuntasimme aluksi Chinatowniin. Siellä oli kyllä hotelleja, mutta turhan arvokkaita. Sitten muistin Internetistä että Geylandin alueella oli lukuisia edullisia hotelleja. Menimme taksilla sinne ja pienen etsiskelyn jälkeen löysimme sopivan. Seuraavana päivänä etsimme vielä paremman majoituksen, josta varasimme loput päivät. Lähin alueen metro eli MRT-asema on Aljunied mikä tiedoksi muille Singaporeen matkaaville. Metroverkosto on Singaporessa sekä hyvä että tiheä ja sitä kannattaa käyttää turistipassilla, jonka voi ostaa 1, 2 tai 3 päiväksi.

Juoksupaikalla Punggolissa

Menimme juoksupaikalle vasta juoksupäivänä, koska juoksupaketti oli luvattu antaa vasta silloin. Juoksupaikka sijaitsi Punggolin Waterway Parkissa, jonne pääsi hyvin metrolla. Itse juoksukeskusta oli aluksi vaikea löytää kun meille annettiin vähän väärää informaatiota. Lopulta sekin löytyi turhan kävelyreissun jälkeen. Mutta juoksupaketin sain sitten kivuttomasti passilla ja maksukuitilla.

Vajaan tunnin lämmittelyn jälkeen menin starttiviivalle, jonne kertyi tuhatkunta kympin kiertäjää. Viidelle kilometrille starttasi puolta tuntia myöhemmin saman verran juoksijoita. Reitti kiersi laajaa puistoa, jossa oli lukuisia kanavien yli meneviä siltoja. Oma juoksuni oli alussa tavanomaisen jäykkää ja vasta puolivälin maissa juoksu tuntui helpommalta. Koska juoksussa oli vain yleiset sarjat sekä miehille että naisille, niin en luonnollisestikaan päässyt aivan kärkeen. Maaliin kuitenkin tulin alle 50 minuutin kuluttua ja olin 65. kaikista juoksijoista ja miesten sarjan 55.

Viralliset tulokset ovat tässä. Vaikka kisassa oli elektroninen ajanotto, niin tuosta linkistä ei löydy loppuaikoja (ainakaan tätä kirjoitettaessa), vaan ainoastaan nimet ja sijoitukset. Siihen on tyytyminen.

Huom! Nyt ovat ajatkin ilmestyneet. Bruttoaikani on 49.08.


                                       Juoksijanomadi ja osa tuki- ja huoltojoukkoa

1 kommentti: