keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Chakri Day Run 2016

Kisan lähtö- ja maalialue

Tänään oli vuorossa Chakri Day Run Lumpini Parkissa Bangkokissa. Juoksu ja reitti oli tuttu, sillä olin samassa kisassa viime vuonna. Matka on virallisesti 10 km, mutta kuten kerroin jo vuosi sitten, niin 11 kilometriä on lähenpänä totuutta.

Juoksussa oli 2000 juoksijan raja ja se määrä heitä varmaan olikin kun ottaa huomioon 5 kilometrin Fun Runin. Ulkomaalaiset olivat aika hyvin edustettuina Ranskaa, Japania ja Englantia myöten. Ilma oli kuumankostea, mutta se oli kaikille sama.

M60-sarjan viisi parasta

Juoksu meni osaltani kohtuullisesti. M60-sarjassa tuli neljäs tila, mikä on sama kuin vuosi sitten. Aika kuitenkin heikkeni vajaalla minuutilla ja sen voi laskea runsaan kilpailun aiheuttaman väsymyksen piikkiin. Kärjen aikaerot olivat kuitenkin selvät, joten tuorevoimaisenakin olisin ollut korkeintaan yhtä sijaa korkeammalla.

Tämä oli tämän kisaputken viimeinen kisa. Nyt alkaa vähintään kolmen viikon kisatauko ja ohjelmassa on vielä 1-2 kisaa loppukuusta, jos vain sopivia juoksuja löytyy. Treeniä jatketaan kuitenkin entiseen malliin, mitä nyt vesijuhlat sallivat.

Juoksusta tuskin tulee sen virallisempia tuloksia nettiin, joten on tyytyminen tuohon valokuvaani oman sarjani parhaista. Alla vielä kuva itsestäni sarjani kakkosen, japanilaisen Tokuo Suzukin kanssa, joka on tuttu aikaisemmista kisoista.

M60-sarjan 2. (Tokuo Suzuki) oikealla ja 4. (Juoksijanomadi)