maanantai 3. elokuuta 2015

Hillamaastot Ranualla

Peuransarvi, Ranua

Lauantaina tulin Ranuan Hillamarkkinoille ja sunnuntaina oli sitten vuorossa Hillamaastot kisakeskuksena Peuransarvi. Lauantaina olisi ollut myös Karhuhölkkä, mutta aikataulusyistä se jäi nyt väliin. Kaksi vuotta sitten juoksin molemmat kisat peräkkäisinä päivinä.

Hillamarkkinoilla oli hieman sateisesta kelistä huolimatta runsaasti porukkaa liikkeellä. Samoin Hillamaastoihin riitti juoksijoita, vaikka enemmänkin olisi mahtunut. Matkoja oli eripituisia eri sarjoissa, yleisessä sarjassa 6 km ja meille 60-kymppisille 4 km. Se juostiin kahtena 2 km lenkkinä pitkin kuntorataa. Radalla oli kaksi kovempaa nousua, jotka veroittivat aikaa. Lähtö ja maali sijaitsivat urheilukentällä.


Urheilukentän loppusuora

Tulin omassa sarjassani kolmanneksi ajalla 19.48. Kaksi ensimmäistä sijaa menivät tunnetuille ja koville veteraanijuoksijoille, Kauko Tuiskulle Rovaniemeltä ja Jaakko Rouhiaiselle Ylöjärveltä.

Tulokset ovat tässä.

Juoksussa tapasin myös ikiliikkuja Seppo Harjumaan Ranualta, jolla on Suomen ennätys yhtäjaksoisessa, käytännössä jokapäiväisessä ulkoilmatreenissä, juoksussa ja hiihdossa. Seppo kertoi että muutama päivä sitten tuli 30 vuotta liikuntaa täyteen ilman ainuttakaan välipäivää. Tästä tullee myöhemmin erillinen juttu.

 

                                                          Seppo Harjumaa


                                       
                                                          Hillamarkkinat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti