sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Bangkokin kymppi kaatosateessa

Kuva: Victory Monument

Valitsin sitten kahdesta Bangkokin juoksusta sen, joka oli PMK-sairaalan yhteydessä Victory Monumentin lähellä. Syynä oli se, että Pattayalta pääsee minibussilla suoraan Victory Monumentille ja takaisin. Olen juossut kisan jo kahdesti aiemmin, joten paikka oli muutenkin tuttu.

Ilmoittauduin kisaan lauantai-iltana, jonka jälkeen alkoi majapaikan metsästys. Siinä oli aluksi ongelmia, kun ensimmäinen löytämäni hotelli oli täynnä ja toinen majatalo ei hyväksynyt passin kopiota, vaan olisi vaatinut alkuperäisen passin. Erikoinen vaatimus, johon olen kyllä törmännyt aiemminkin. Sitten onneksi suuntasin tutuille kaduille ja vastaan tuli Guest House, jossa olin edellisellä kerralla. Sinne pääsin nytkin ja varsin edullisesti.

Heräsin aamulla kello neljän aikoihin ja aamuvalmistelujen jälkeen kävelin juoksupaikalle. Vähän ennen juoksun starttia alkoi sitten kaatosade, jota jatkui koko kisan ja aina palkintojenjakoon saakka. Se oli uusi kokemus Thaimaan juoksuissa, vain Penangin juoksussa Malesiassa satoi kaatamalla, mutta se alkoi vasta juoksun loppupuolella. Minua kaatosade ei haitannut, kun lämpötila putosi huomattavasti. Kadut kyllä lainehtivat valtoimenaan vettä, jossa juoksutossut kastuivat heti, mutta tilanne oli kaikille sama.

Juoksu meni kaikin puolin mukavasti ja lopputuloksena oli toinen sija M60-sarjassa. Voittajakin oli näköyhteyden päässä, joten kärkikään ei ollut kaukana. Maalialueen kello näytti aikaa 42.20 10,5 kilometrin matkalle.
Jälkikommentti: Virallinen aika oli sitten 42.34.

Tulokset löytyivät kuin löytivätkin netistä ja ne ovat tässä viiden parhaan eli palkitun osalta.

Alla on vielä koko kisan viisi nopeinta miestä palkintojenjaossa. Jälkikorjaus: Onkin vain yleisen sarjan viisi nopeinta. Yllättäen nopeimmat juoksijat olivat veteraanisarjoissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti