sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

RAM Hospital Run, Bangkok

Lähtö- ja maalialue

RAM Hospital Run juostiin tänä aamuna Nong Bon Water Sport Centerissä, Bangkokissa. Paikka sijaitsee aivan Rama IX Parkin vieressä ja olen juossut siellä aikaisemmin runsas vuosi sitten.

Reitti kiersi vesipuiston maanteitä ja kierros oli viisi kilometriä. Juoksin 10 kilometrin (reitin mukaan 10,5 km) kisan ja kierroksia tuli näin kaksi. Osa kilpailijoista juoksi vai yhden kierroksen eli runsaan 5 km.

Tuloslipuke

Tulin kisapaikalle eilen Ekamain bussilla ja hyppäsin pois Udom Sukin asemalla. Koska kisapaikalle ei ole SkyTrain- yhteyttä, jouduin ottamaan taksin. Juoksupaketti tuli helposti maksukuittia näyttämällä. Tavarat saatuani kävelin tuttuun hotelliin, Dusit Inn Mansioniin. Kävelymatkaa tulikin enemmän kuin aiemmin, koska tuttu suora reitti oli katkaistu rakennustyömaalla. Jouduin kiertämään Rama IX Parkin kautta ja lisämatkaa tuli aikamoisesti niin lauantaina kuin sunnuntaiaamuna. Aamulla hyödynsin lisämatkan tekemällä samalla alkulämmittelyn.

Kilpailussa käytettiin modernisti sähköistä ajanottoa, jolloin viralliset ajat ja sijoitukset olivat saatavilla välittömästi maaliintulon jälkeen. Tuloslipuke näytti minulle aikaa 49.31, jolla olin kaikista kympin juoksijoista 40. ja oman M60-sarjani sijoitus oli kolmas.

Niinpä pääsin pokkaamaan erikoispalkinnot ensimmäistä kertaa tällä Thaimaan reissulla. Juoksutuntuma oli myös ehdottomasti paras pitkiin aikoihin ja juoksuun täytyy olla tyytyväinen. Ensimmäisellä kierroksella olin laskujeni mukaan hieman alle 60. sijan, joten toisella kierroksella ohitin toistakymmentä väsyneempää kisaajaa. Vauhdinjako osui aika hyvin nappiin ja vauhtini pysyi suunnilleen samana koko matkan.

En vielä löytänyt Mylapsin nettisivuilta kisan tuloksia, mutta jos ne ilmestyvät, niin laitan ne tähän. Viralliset tulokset ovat tässä.

Alas laitan vielä kaksi kuvaa palkintojenjaosta ja M50- ja M60-sarjan kärkimiehistä.