sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Thaimaan reissun saldo

Vaikka Thaimaan reissua on jäljellä vielä pari päivää, on aika tehdä lyhyttä yhteenvetoa matkasta, kun Rayongin juoksukin jäi väliin. Bangkokissa olisi ollut lisäksi Run for the King- juoksu juuri ennen paluuta Suomeen, mutta molemmat nämä juoksut olivat hieman kaukana valtareiteistä. Juostaan sitten seuraavan kerran Suomen maaperällä.

Juoksukilometrejä kertyi kolmen kuukauden aikana pienistä tauoista huolimatta aika tarkalleen 1000 kilometriä. Juoksukisoja tuli käytyä viisi, joista neljä Bangkokissa ja yksi Sihanoukvillessä, Kambodzassa. Bangkokin suuri osuus selittyy hyvillä kulkuyhteyksillä ja sillä että Bangkokissa kisataan joka viikonloppu. Mukana on siten hieman laiskuutta; muuallakin olisi hyvä käydä, kuten olen aiemmin tehnytkin.

Kolme kisaa voi sanoa onnistuneiksi: Sikarin Hospital- juoksun kolmas tila, PMK Heart Center Run:in toinen tila ja Sihanoukvillen minimaratonin seitsemäs sija yleisessä sarjassa. Ongelmiltakaan en välttynyt: kaatuminen, koiran purema ja polvitulehdus. Se kuuluu juoksijan arkeen, varsinkin tällä iällä.

Mutta juoksu jatkuu; i'm gonna run and roll, seuraavaksi Suomessa, isiemme mailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti