maanantai 9. helmikuuta 2015

Rento mies Thaivaassa

No niin, Thaivaahan on tultu ja yhteydet saatu vihdoin pelaamaan. Paljon on ollut selvittämistä uuden puhelimen ja Internetin kanssa. Läppäri-Internetissä päädyin kerrostaloni omaan WiFi:in, kun olivat pudottaneet hieman korkeita hintojaan. Mokkula olisi ollut toinen hieman halvempi vaihtoehto, mutta niiden datarajoitukset ovat huonoja heavy userille.

Ensimmäiset päivät ovat muuten menneet rentoutuksessa kuvien esittämillä tavoilla. Siitä ne kovettuneet ja rasittuneet lihakset vetriytyvät ehompaan kuntoon. Vielä kun otan kuntosali-sauna-yhdistelmän taas viikoittain käyttöön, niin eiköhän mies tästä tokene juoksemaan.

Juoksu aloitetaan sitten viimeistään huomenna. Minulla on täällä Jomtienissa tutut juoksureitit, joita olen käyttänyt kymmenen vuotta. Reitit myötäilevät merenrantateitä niin paljon kuin mahdollista, mutta asfalttikatujakin on matkan varrella, varsinkin pitemmällä lenkillä. Niitä on hyvä kierrellä ja katsella maisemia.

 

2 kommenttia:

  1. Moi. Näinköhän sitä rentona pysyy tuommosessa käsittelyssä, kuhan ei kovettumat vaan lisäänny. Mukavaa kun sait yhteydet pelaamaan, niin saadaan uutta luettavaa. Kepeitä kilometrejä sinne lämpimämpään ilman alaan.

    VastaaPoista
  2. Mainijota Aimo kun petille...tarkotan perille oot päässy ja vekottimet toimii...

    VastaaPoista