lauantai 14. helmikuuta 2015

Juoksua ja harrastuksia

Ensimmäinen Thaimaan viikko on mennyt juoksutreenien aloittamisessa, tuttujen tapaamisissa ja harrastuksissa.

Juoksuharjoitukset ovat hyvässä vauhdissa. Tänäänkin tuli pitkä 19 kilometrin lenkki kovassa kuumuudessa. Selvästi huomaa kuinka kuumuus syö terävyyttä harjoituksesta, kun vertailukohtana on hetki sitten tehdyt Espanjan lenkit ja nyt vastaavat juoksut Thaimaassa. Tästä syystä jätin viikonlopun kilpailun Bangkokissa väliin ja keskityn lähiajat harjoitteluun lämpimissä olosuhteissa.

Harrastuspuolella osallistuin heti Maikan Majatalon tietokilpailuun torstaina, kun se oli mahdollista. Tietokilpailut ovat olleet harrastuksenani koko elämän ajan ja onneksi täällä Thaimaassa on siihen mahdollisuus ja jopa Suomi-seurassa. Maikan Majatalo soi Yumella järjestää erittäin hyvin organisoidut kisat, joihin on riittänyt osallistujia toistasataa eikä vähiten loistavan ruokabuffetin (150 bahtia=noin 4 euroa) ansiosta. Hiutaleen joukkue, joka tulee asuntomme (Viewtalay) nimiväännöksestä, tuli kisassa tällä kertaa toiseksi, joka on erinomainen saavutus yli kymmenen joukkueen kisassa. Kannattaa muuten poiketa Maikan Majataloon, jos olette täällä päin liikkeellä.

Tänään oli sitten vuorossa toinen Pattayan vakiokohteeni, Suomi-Pattaya-seura soi Welcome:lla, Jomtienissa. Siellä tapaa monia Suomi-tuttuja, voi syödä maittavia Suomi-ruokia sekä lukea tuoreimmat lehdet Suomesta. Seuralla on myös kattava kirjasto, josta lukutoukka voi lainata kirjoja luettavaksi. Mainonnan arvoinen paikka tämäkin Pattayan kävijälle.

Alla olevan kuvan Suomi-Pattaya-seurasta on ottanut Leevi Manninen.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti